16 Mart 2024 14:22

+90 ***********29 numarasıyla arayan bir kişi, IMDb sitesinde yer alan film fragmanlarını izleyerek para kazanabileceğimi ve fragman başına 50 TL gibi bir ücret ödeneceğini söyledi. İstenen IBAN bilgilerimle ilgili yaşanabilecek yanıltma riskine karşı, rızam olmadan adıma yapılacak herhangi bir işlem, borçlanma, alım-satımlardan kesinlikle sorumlu olmadığımı buradan beyan ederim. Kişisel verilerimi koruyamayan WhatsApp ve Telegram uygulamalarının başıma gelebilecek olaylardan sorumlu olduğunu düşünüyorum. 16 Mart 2024 tarihinde 'Görev Yap Para Kazan' şeklinde bir WhatsApp numarası tarafından, tamamen yasal bir iş yaptıklarını söyleyerek Telegram'ı indirmemi ve orada işle ilgili danışman sıfatlı bir kişinin yardımcı olacağını, onları kişisel rehberime eklememi ve verilecek görevleri beklememi söylediler. 50 TL gönderdiler. Bu nedenle, IBAN'ım ve isim soy isim dahil dekontlarda yazan diğer tüm kişisel bilgilerimin başkalarıyla paylaşılmasından dolayı üzerime borç yüklenmesinden kesinlikle sorumlu değilim. Kişisel verilerimi koruyamayan WhatsApp, Telegram ve Google Haritalar uygulamalarının başıma gelebilecek olaylardan sorumlu olduğunu düşünüyorum. Ayrıca, benim iznim ve ıslak imzam olmadan benim ya da ailem adına yapılan hiçbir bankacılık işlemini veya diğer işlemleri kabul etmediğimi beyan ederim.

Efe

Merhabalar numarayı buraya yazar mısınız gerekeni yapalım

Numarayı verirseniz sevinirim

Tuba
Tuba

Merhabalar siz kimsiniz

Muhammed
20 Haziran 2024 15:51

Telegram Film Fragmanı İzle Para Kazan Mesajı!

Fudeyl
19 Nisan 2024 00:30