19 Kasım 2023 19:22

Telegram üzerinden bana 'Ek iş olarak çalışmak ister misiniz?' diye bir mesaj geldi. YouTube.com'dan kanallara abone olmam karşılığında her abone başına 20 TL kazanacağım söylendi. Bunu kabul ettim. Günde 25 normal YouTube.com abone görevi ve 5 adet paralı görev olduğunu belirttiler. Abone görevlerini yapmaya başladım. Her 100 TL'ye ulaştığımda, belirttiğim IBAN'a gönderim yapacaklarını ifade ettiler. Bu şekilde yaklaşık 400-500 TL gibi bir para kazandım ve hesabıma gönderildi. Daha sonra 'Para görevi' yapmam istendi ve bana güven kazandırıldı. '2.000 TL yatır, 2.600 TL geri al' şeklinde bir görevden bahsettiler. Ben de 2.000 TL yatırdım ve Coinbase isimli bir siteden coin alım satım işlemi yaptırdılar. İlk görev tamamlandıktan sonra ikinci görev için benden 9.800 TL istediler. Bu parayı da gönderdim ve aynı işlemi tekrar yaptırdılar. Üçüncü ve son görev için ise 16.800 TL talep ettiler. Bu noktada durumu sorgulayıp paramı geri istedim, ancak ne yaptıysam gönderdiğim toplam 14.000 TL'yi geri alamadım.

profile profile profile

Yorumlar (15)

İrfan

Şey bende katılmak istiyorum bana linkine gönder Şeniz numaramı versem ya da davet edin

Arda
Arda

Aynısını yaşadım 20,20 alarak 500 600 kazandım 2000istediler onu da attım 2600ümü de aldım ertesi gün baktım güvenilir 2600 gene attım ama bu sefer aynı görevde 2. Göreve soktular ve 15000 atıp 22000 alacağımı söylediler o kadar param yoktu,2000i almak için konuştum ama 15000 atmadan hiçbir şey yapamayacağımı söylediler kendimce 10 günde 2000i toplarım derken satıcı tarafından kara listeye alınmışım. Bir de ben öğrenciyim olan 2000e oldu Tonga ya düşmeyin kısacası

İrfan

Nasıl bana linkini ya da davet edebilir misin bende yapmak istiyorum

Bedirhan
Bedirhan

Kanka bana da atsana linki ben de yapayım

Muzaffer
Muzaffer

Kanka ben jergun gün alıyorum banada dediler guruptan herkes para gönderiyor ben param. Yok deyip 300 400 alıyorum şu an için problem. Yok 😄

Orhan
Orhan

Sıkıntı yasadinmi

Devam ediyor musunuz bir sorun yaşadınız mı

Alparslan
Alparslan

Şu ana kadar 1100 TL kazandım, para istediler param olmadığını tüm paramın eksi limite geçtiğini söyledim artıya çıkar çıkmaz parayı göndereceğimi söyledim ve halen para geliyor 🤣🤣

Deniz
Deniz

Link atar mısın

Osman
Osman

Link varsa atarmısın

Büşra
Büşra

Selaamm kim yazdı size bana da söyleyin 😂

Erhan
Erhan

Coin sitesii size bir zarar veriyor mu borç gibi üstünüze bırakılan herhangi bir zarar?

Uğur
Uğur

Sizin gibi aynı durumu bende yaşadım ve anında siber suçlamada gidip şikayette buldum bir şey çıkacağını sanmıyorum paramız da gitti çok sinirli ve üzgünüm şu anda.

Abdülselam
Abdülselam

Banada yazdılar 400 TL kazandım o görev için coin görevini yaptım kendi verdikleri 400 TL'yi aldılar anlamdım bir şey

Yusuf
Yusuf

Bana da yazdılar 400 yatırdım 1500 istiyor ısrarla üstelik kimlik bilgilerini de istiyorlar ben en azından az kaybettim ama kimse parasını kaptırmasın

13 Haziran 2024 19:23

Telegram Üzerinden Gelen Yanıltıcı İş Teklifine Dikkat

İsmail
27 Haziran 2024 09:43
Telegram Üzerinden Gelen Yanıltıcı İş Teklifine Dikkat
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Telegram'dan Gelen Yanıltıcı İş Teklifiyle Büyük Para Kaybı

Gökhan