Telegram A 11 ALJ Yarı Zamanlı İş

Telegram A 11 ALJ Yarı Zamanlı İş
08 Temmuz 2024 12:27

07/07/2024 tarihinde bana Telegram üzerinden şu mesaj gönderildi: 'Merhaba. Nasılsınız? Benim adım T****. İstanbul'daki çevrim içi dijital pazarlama şirketinde çalışıyorum. Sizin için bir fırsatımız var. Yarı zamanlı çalışma ve basit Youtube.com hizmetleri işleri. Detayları paylaşabilir miyim?' Asıl işiniz Youtube.com kanalına abone olmak ve ödeme almak olacak. Günlük 1500 TL'den 4000 TL'ye kadar daha fazla kazanabilirsiniz. Varsa, nasıl çalıştığını görmek için size bir örnek vereceğim ve ayrıca örnek görev için size 100 TL ödeyeceğiz. Bunu yaparsınız ve sonra bizimle çalışıp çalışmayacağınıza karar verirsiniz! Youtube.com'u açın, kanal adını arayın veya şu bağlantıyla açın: Joyous Travel. Kanala abone olun ve onay için bana ekran görüntüsü gönderin. Bana ad, soyad, banka adı ve IBAN istediler ve 100 TL göndereceklerdi ama ben IBAN'ımı ilk olarak yazdım ama sonra sildim, hesabımı da iptal ettim ve istemedim. Tarafıma açılabilecek her türlü hesap ve işlemden muaf olmak istiyorum. Burada vermiş olduğum bilgilerin kullanılarak yapılacak olan banka hesabı, banka kredisi, abonelik, adıma açılmış şirket, arsa, çek, senet, yasal olmayan bahis oyunları veya yasa dışı herhangi bir işlemin, kimlik bilgilerim, onayım ve ıslak imzam olmadan gerçekleştirilmiş veya yapılacak herhangi bir işlemden yasal olarak hiçbir sorumluluğu kabul etmediğimi bildirmek isterim. Bu şikayetimle resmi olarak bilgilendirme yapıyor ve gereğinin ilgili kurumlarca yapılmasını talep ediyorum. 07 Temmuz 2024 tarihinden itibaren ıslak imzam olmadan adıma yapılacak hiçbir resmi işlemi, başvuruyu, adıma açılacak hiçbir hesabı kabul etmiyorum. Onayım yoktur.

02 Temmuz 2024 17:11
Telegram A11 ALJ Yarı Zamanlı İş