Telebet Parama El Koydular

18 Ocak 2024 15:54740

C**** kullanıcı adımla Telebet isimli siteye 600 TL yatırdım, ancak hesabıma geçmedi. Canlı desteğe bağlandığımda dekontu [email protected] adresine mail olarak atın dediler. Üç kez attım, ancak 'gelmedi' diyerek beni oyalıyorlar. Oysaki alıcı da belli, gönderen de belli.

27 Ocak 2024 12:02 (Şikayetten 8 gün sonra)

Merhaba, Sayın a*********. Telebet ekibi olarak şikayetinizi dikkate aldığımızı belirtmek isterim. Durumu kontrol edip size en kısa süre de dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla, Telebet Türkiye

27 Ocak 2024 12:36

Merhaba, Sayın a*********. 600 ₺ yatırımınız için ilettiğiniz dekont üzerinde inceleme sağlanmıştır. Yatırımınızı farklı bir sitede değerlendirdiğiniz tespit edilmiştir. Tarafımıza ulaşan bakiye bulunmamakla beraber sitemizde yatırım için bir işlem başlatmadığınız gözükmektedir. Kurallarımız gereği bu tarz faaliyetlerde bulunan kişilerin hesabı ivedilikle kapatılmaktadır. Saygılarımızla, Telebet Türkiye

27 Ocak 2024 23:10

Ben sitenize giriş yaparak her zaman ki gibi yatırım yaptım farz edin para başka bir siteye geçti bu benim sorunum değil sizin sorununuz hangi site diye soruyorum bilemiyoruz diyorsunuz ben sizin siteye attım

27 Ocak 2024 23:21

Hesabımı kapatacağınızı söyleyerek tehdit ediyorsunuz sızın gibi bir siteye bir daha para atarmıyım zaten aman lütfen kapatmayın sanki tek site siz varsınız ben 600 TL nın peşinde de değilim sizin güvenilir bir site olmadığızı herkesin bilmesini istiyorum .

28 Ocak 2024 01:19

Merhaba, Sayın a*********. Hangi siteye yatırım yaptığınızı bilememekteyiz. Belki siteleri karıştırıyor olabilirsiniz fakat sizin tarafınızdan bir yatırım işlemi bulunmamaktadır ve defalarca kontrol edilmesine rağmen belirttiğiniz miktar tarafımıza gelmemiştir. Yatırım yöntemi ile iletişime geçtiğimizde ise belirttiğiniz yatırımı farklı bir siteye yaptığınızın bilgisini almış bulunmaktayız. Saygılarımızla, Telebet Türkiye

11 Şubat 2024 19:10

Dolandırıcısınız 600 TL'ye tenezzül ettiniz kimse sakın yatırım yapmasın

Memetnur
Benzer Şikayeti Var
29 Mayıs 2024 01:50

Bu telebet sitesi benimde paramı yedi resmen ikimizin başına aynı şey geldi

1xbet Bahis Sitesi Paramı Vermiyor

26 Ekim 2023 10:262.378

1xbet adlı siteye para yatırdım fakat hesabıma geçmedi. Dekontu mail at diyorlar. Atıyorum sonra ne dekontu mail at diyo...

2 Destek1 Yorum

Betebet Para Yatırmama Rağmen Hesabıma Parayı Geçmedi

11 Şubat 2024 16:173.687

Betebet sitesine para yatırdım ancak para hesabıma geçmedi. Her seferinde problem yaşanıyor. Canlı destek ile sorunu anl...

Betebet Para Yatırmama Rağmen Hesabıma Parayı Geçmedi