İlkay sonuçtan hiç memnun değil

Teknokonfor Loft Baba Koltuğu Şikayeti

12 Mayıs 2023 16:37

Teknofor firmasından Loft Baba Koltuğu satın almış bulunmaktayım.Koltuğun internet üzerinden yayımlanan tanıtım fotoğrafı ile teslim edilen koltuk arasında ziyadesiyle kütle farkı mevcuttur. İçine sığamayacak derecede Küçük ve D-dardır. Görsel ciddi manada yanıltıcıdır. Müşteri memnuniyeti sorgulamasında ifade etmiş olmamam rağmen direnç gösterilmiş ve söz konusu etmediğim başka konular üzerinde durularak kavram kargaşası yaratılmıştır.

12 Mayıs 2023 18:48 (Şikayetten 2 saat sonra)
İlkay
İlkay
29 Mayıs 2023 19:21

Merhaba, Lütfen kavram kargaşası yaratmayın. Memnuniyetsizliğimin esası deri ile kaplanmış olması değildir. Bilahare, ifade ettiğim en önemli husus; Koltuğun internet üzerinden yayımlanan tanıtım fotoğrafı ile teslim edilen koltuk arasında ziyadesiyle kütle farkı olduğudur. Koltuk neredeyse içine sığamayacak derecede Küçük ve Dardır. Görsel ciddi manada yanıltıcıdır. Konu vicdani değil satışını yaptığınız ürüne ait olan memnuniyetsizliğim dir. Bilhassa rica ediyorum ki; konuyu bu bağlamda değerlendirin!

22 Temmuz 2023 14:21

17 Haziran 2023 17:44
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2024 10:24
Giyinsen Renk Karmaşası Ve Beklentilerin Karşılanmaması

15 Kasım 2023 16:37
Leydi Shoes Görseldeki Ürünle Gelen Ürün Farkı
Leydi Shoes Görseldeki Ürünle Gelen Ürün Farkı
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

19 Nisan 2024 20:21
Şahane Çağla Home (İnstagram) Renk Uyuşmazlığı Yaşanan Online Mobilya Alışverişi