Tekkoza Turizm Tekkoza Umre Organizasyon Şikayeti

16 Nisan 2024 14:59

Tekkoza Turizm ile Ramazan umresine gittik. Yazdıklarımda abartı ve yalan ifade asla yoktur. Daha gitmeden günlerce valizleri teslim edemediler gidiş günü ve saati sürekli değişti.
İstanbul Ankara aktarmalı Medine'ye uçtu, İzmir İstanbul'a geldi İstanbul'dan gidiş yaptılar. Böyle garip bir organizasyon ile yolculuk başladı bizimle gidecek olan hocamız son günde değişti doğruluğundan emin olmamakla birlikte mahkemelik olmuşlar.
Otelden Kabeye transfer hizmetleri yok. Bahaneleri ise çok kalabalıkmış araç bulamamışlar kaç kişi gideceği belli günler önce organize edilmeliydi.
Arabistanın toplu taşıması ile balik istifi gitmek zorunda kaldık bir gün bir araç geldi oda yolda kaldı.
Biz Huşu içinde güzel bir Ramazan ayı geçirmeyi planlarken sürekli sorun ile karşılaştık.
Otel dik bir yokuşta seçilmiş bize kabeye çok yakin bir otel olacağını transfer sıkıntısı yaşanmayacağını söylediler. Yaşadığımız sorunu dile getirince otelden kovulmak ile İstanbul'a geri gönderilmek ile tehdit edildik.
Şirket sahibinin eşi olduğunu öğrendiğimiz bir bayan o nasıl bir üslup ve saygısız çözüm bulmak yerine saygısızlık ve hakarete maruz kaldık. ( kişi kendine zarar verir Öfke, Kibir, )
Diğer firmalar çok iyi organize olmuşlar ayrıca daha önce Diyanet ve farklı bir firma ile gittik hiç böyle sorunlar yaşamadık
Sadece biz değil tüm grup şikayetçi herkes aynı sıkıntıyı yaşarken hiç umursamadılar önemsemediler.
Kutsal mekanlara gidileceği zaman grupta A**** H*** gelen gelsin yoksa kalırsınız azarlar davranışlarda çağrı yapmakta.
Şikayette bulunanlara yine aynı bayan memnuniyetsizlikle suçladı Bizden aldıkları para ile yaptıkları hizmeti ellerine yüzlerine bulaştırdılar. 16 Nisanda dönüş yapacaktık 12 Nisanda dönüş yapıldı aradaki farkı geri ödemediler. Sadece memnun olduğumuz durum bizim ile ilgilenen grup hocamız Y**** H*** kendisine teşekkür ederim.
Dönüş zamanında şikayet olmaması yönünde taleplerde bulundular
Kesinlikle önermeyeceğimiz bir firma Diyanet, Turizm Bakanlığı Maliye Bakanlığı şikayet edilmesi gereken tüm kurumlara gerekli şikayetleri yapacağız

profile profile profile

Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Umre Yolculuğunda Hayal Kırıklığı Ve Otel Sorunları

20 Nisan 2025 22:29

Tekkoza Turizm Umre Yolculuğunda Hayal Kırıklığı Ve Kötü Hizmet Deneyimi

08 Aralık 2024 19:03
Asuman sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2024 00:49
Umre Yolculuğunda Kabus: Kutsal Topraklarda Hayal Kırıklığı
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

İsra Tur İle Umre Yolculuğunda Yaşanan Sorunlar Ve Eksiklikler

04 Şubat 2025 12:41