20 Ağustos 2023 14:02

Denizli Forum Çamlık Puma mağazasından ürün aldık. Ürünü kullandıktan sonra tabanda ağrı yapmaya başladı. Diğer ayakkabıları giyince hiç sorun yaşamazken Puma ayakkabıyı giydiğim de sağ tabanımda ağrı oluşuyordu. Ciddi anlamda rahatsız edince, mağazaya şikayetinizi bildirdik. Ürünü incelemeye alalım dediler. Ürünü verdik 3 haftada gelir dediler. 3 hafta dolmasına yakın ürünü sorduk geldi dediler. Meğer ürün geleli uzun zaman olmuş ama haber vermediler. Bu ayrı bir sorun. Takipsiz işlem. Ürün geri geldi ve yapılan incelemede hiçbir kusur bulunmamış. Şimdi kusursuz olan ürünün resmini ve videosunu bırakıyorum. Bu kadar ezbere işlem yapmayın lütfen. Ürünün biri yukarıda biri aşağıda, aynı ölçüde bile olmayan ayakkabıyı hem satıyor hem de kusursuz diye rapor tutuyorsun Puma. Yazık siz pumadan ayakkabı alırken 2 kere düşün.

Kullanılmamış Üründe Ücret İadesi Talebim Reddedildi

11 Ağustos 2025 15:46

03 Şubat 14:14
merrell-ayakkabisindaki-dikis-acilmalarina-ragmen-iade-reddedildi-2.pdf
merrell-ayakkabisindaki-dikis-acilmalarina-ragmen-iade-reddedildi-1.pdf
Ali sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2025 22:31
Tekemspor Mağduriyeti
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2025 00:33
Puma Skye Clean Sneaker'ın Ön Kısmında Çatlaklar Oluştu, Ürün Değişimi Veya İade Talebim Var