Nilay sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2023 15:54

N11'den aldığım Tedorex nebülizatör tarafıma 28 Eylül'de teslim edildi 5 Ekim'de yani tam 1 hafta sonra başlığı arızalandı. Her şeyi takılı ve tam olduğu halde her kullanım sonrası talimatlara uygun saf şu ile çalıştırıp temizleme yapmış olmama rağmen ürünün püskürtme yeri metal yuvarlağından 1 Sn. Buhar gelip sonra şu damlacığı oluşup buhar çıkamaz hale geliyor. N11'den aldığım satıcı iade talebinde bulunabilirsiniz dedi gayet iletişim sağladım teşekkür ederim ama üretici Tedorex' in kendi sitesindeki telefon  açılmıyor.

Tahtakalede bir yer garanti belgesinde yazılı orayı aradığımda V--  adında bir yetkili servis no verildi ama beyefendiye de ulaşılamıyor. Yani ürünün muhatabı ana satıcısı bana çözüm sağlamak için Yok. Mail ile ulaştım cevap olarak siz doğru kullandınız mı minvalinde bir firmanın resmi dilinden uzak cevap verilmiş. Garanti kapsamındaki bir ürünün başlık değişimi ile işi halledebilecekken ve ürün kızımın sağlığı için bana lazımken ben tüm günümü telefonlarda birilerine ulaşmaya çalışarak geçirdim.

11 Ekim 2023 17:19

Urunu N11 üzerinden eksiksepeti satıcısından aldım. Hem sipariş sonrası hızlı kargolama isteğimi geri çevirmediler hem de tedorexe ulaşamayınca kendileri ile iletisim sağladım sağ olsunlar iademi de kabul ettiler sabırla da dinlediler buradan teşekkür ediyorum. Satıcıdan oldukça memnun kalıp urunu üreten firmanın bu denli iletişimsizliğini kınıyorum.

Hüseyin
01 Kasım 2024 12:15
Rukiye sonuçtan hiç memnun değil

Rukiye
03 Kasım 2023 13:10
Zanna sonuçtan hiç memnun değil

Zanna
08 Ocak 2025 13:43
Tedorex Nebülizatör Cihazında Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Problemleri
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Omron Nebülizatör: Beklentilerin Altında Kalan Bir Deneyim

25 Mart 2025 02:10