TED Üniversitesi Ted Üniversitesinin Vurdumduymazlığı

13 Eylül 2023 16:13

Ted Üniversitesi ödemeleri Denizbank Cebeci Şubesince tahsil ediliyor. Ben hayatımda bu kadar vurdumduymaz bu kadar tok satıcılar görmedim. İnsanın mecburiyetini sonuna kadar kullanıyorlar. KMH başvurumu yaptıktan sonra iki gün boyunca hem Denizbank Şubesini hem de ted Üniversitesi malı işleri gün boyu aradım, ulaşamayınca Denizbank Genel Müdürlüğünü ardından ted Üniversitesinin başka birimlerini aradım, ancak maalesef sorunuma çare olabilecek tek bir kişiye ulaşamadım. Böyle olunca, Ankara'ya kendim gittim. Şubeye gittim okulda olduklarını söylediler. Sonunda yüz yüze görüşerek ancak işlemimi yapabildim. Onu da yanlış yaptık çünkü okulun e-posta olarak attığı ödeme planlarındaki 11 taksitlik ödeme planında ilk 6 taksit düşük sonraki 5 taksit yüksekken şimdi tamamı eşit taksite bölündü ve bunun sebebi bankanın işe önem vermeyişi. Bir şirket için tahsilat yapacaksınız, ama o şirketin ödeme planlarından haberiniz olmayacak ne güzel değil mi? Ben çocuğumu bu üniversiteye gönderdiğim için pişmanım, çünkü böyle bir bankayla çalışıyorlar, iş ahlakı böyle olan bir üniversitenin çocuğumu yetiştiriyor olması beni üzüyor.

04 Haziran 2025 17:57

Diyaliz Bölümü Kayıt İptali Ve Faiz Sorunu