Huseyin sonuçtan çok memnun

23 Şubat 2024 16:29
Huseyin
Huseyin
22 Şubat 2024 21:34

Tecno pova 5 marka telefondan iki adet kullanıyorum. Bir tanesinde giderilemeyen ekran açma problemi ve kasma sıkıntım var. Bir de fa telefon sıfırlandı, bir defa ekran değişti ama daha kötü oldu diyebilirim. Yıllardır Samsung kullandım Mersin Teknosa'da bir çalışan o kadar çok övdü ki tecno 'yu bende aldım ama hiç memnun kalmadım. Aldığımdan beri özellikle kasma problemi bitmedi. Belkide bana denk geldi bilemiyorum. Mersin'de servisi olmadığı için idare ettim ama artık kullanamıyorum. Yarın işimden izin aldım ve Adana'ya servise aynı problemi yine anlatıp çözüm aramaya gideceğim. Tecno olarak yardımcı olursanız sevinirim.

23 Şubat 2024 16:46 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz hususlar incelenerek yetkililerimiz tarafından en kısa sürede size dönüş sağlanacaktır. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

23 Şubat 2024 17:29

Günay
Günay

Aynısı bende oldu garantiye gönderdim ekran değişimi olması lazım 9.000 TL gibi bir fiyat verdiler kullanıcı hatası dediler... Bizim mahallede telefoncu anakartı bozuk dedi 2500 TL'ye yaptırdım... Ekran değişmedi muhtemelen bakmamışlar dedi tecno mobile telefon pişmanlık

Özcan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Ghost Touch Sorunu İçin Haksız Ücret Talebi

18 Ocak 21:05
garanti-kapsaminda-ghost-touch-sorunu-icin-haksiz-ucret-talebi-2.jpg
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ödenen Ekran Değişim Ücreti İadesi Ve Cihaz Tamiri Talebi

29 Aralık 2025 03:43