Tecno Mobile Tecno Pova Ekranda Dondurucu Uygulaması Sorunu

01 Nisan 2024 02:05

Tecno Pova Neo 128 GB +6 RAM cihazını kullanıyorum. Ana sayfamda başlarda olmayan ve kendiliğinden sonradan ortaya çıkan 'Dondurucu' isminde bir uygulama var. Ne işe yaradığını ve nasıl geldiğini bilmiyorum. Ayrıca, klasöre taşıyamıyorum; ana sayfamda öylece kalıyor. Rahatsız edici bir durum ve yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca, orijinal şarj aletini kullanmama rağmen, daha bir yıl dolmadan eskisi gibi dayanıklı değil. Üstelik cihazımı 7/24 kullanamıyorum. Lütfen bu sorunlarıma çözüm sunar mısınız?

03 Mayıs 2024 18:48

Tecno Pova Neo kullanıcısıyım telefondan memnunum fakat bazı aralıklarda sol üstte beyaz bir nokta beliriyor kendi kendine yok oluyor casus bir program erişimi mi yoksa yazılımına ait bir işaret mi çözemedim son haftalarda tekrarı sık sık olunca endişelenmeye başladım

01 Nisan 2024 09:02 (Şikayetten 6 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

01 Nisan 2024 10:25
02 Nisan 2024 11:05
07 Mayıs 2024 09:42

Sinan
Sinan

Ekranda boş bir yere basılı tutun sağ alttan üç noktadan ekran ayarlarına girin ve daha fazla ayar sekmesini açın orada dondurucu tikini kaldırın

10 Ağustos 2023 01:49
Miraç sonuçtan çok memnun