Pinar sonuçtan çok memnun

Tecno Camon 20 Telefonun Sürekli Kilitlenmesi

Tecno Camon 20 Telefonun Sürekli Kilitlenmesi
28 Eylül 2024 19:56
Pinar'ın Teşekkür Mesajı
“Firmadan beni arayıp sorunumla çok güzel bir şekilde ilgilendiler kendilerine teşekkür ediyorum”

Tecno Camon 20 marka telefonu sürekli kendi kendine bu şekilde kilitleniyor. Ben de ekran kilidi yok, durduk yere bu ekran kilidi çıkıyor. Telefonu da kapatamıyorum. Ella diye bir uygulama çıkıyor. Telefonu kapatıp açamıyorum. Sürekli bu ekran kilidinin çıkmasından ve telefonu açıp kapatamamaktan gerçekten çok yoruldum. Lütfen bu konuyla ilgili yardımcı olur musunuz?

30 Eylül 2024 09:09 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

30 Eylül 2024 10:46
30 Eylül 2024 13:06
Pinar
Pinar
02 Ekim 2024 12:40

02 Ekim 2024 13:05

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Tekno Camon 20'de İstenmeyen Uygulama Ve Performans Sorunları

20 Kasım 2024 08:31
Tekno Camon 20'de İstenmeyen Uygulama Ve Performans Sorunları
Menderes sonuçtan çok memnun

Tecno Camon Ella Uygulaması

28 Ağustos 2024 19:32
"Kısa sürede tarafıma ulaşılarak sorun çözüldü firmaya teşekkür ediyorum."
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Tecno Camon 20'de Kendi Kendine Açılan Uygulama Sorunu

04 Ocak 2025 21:39
Demet sonuçtan çok memnun

04 Mayıs 2025 22:58
"Sorunum hemen giderildi, ilginiz için teşekkür ederim 🙏🏻"