Deha sonuçtan çok memnun

Tecno Camon 20 Pro 5g Güncelleme Sonrası 60 FPS'de Takılı Kalıyor.

Tecno Camon 20 Pro 5g Güncelleme Sonrası 60 FPS'de Takılı Kalıyor.
15 Temmuz 2024 07:27
Deha'nın Teşekkür Mesajı
“Neden olduğunu çözdüm teşekkürler. ☺”

Telefonuma Android 14 ve hios 14 gelmeden önce optimizasyon daha iyiydi ve oyunlarda daha iyi sonuç veriyordu. Telefonum Tecno Camon 20 Pro 5G. Örneğin PUBG'de 90 FPS'de gayet akıcı oynatırken şu an kasmalar oluyor ve eski akıcılık yok. Başka bir oyundan da örnek vereyim; mesela PUBG Mobile. Yazılım güncellemesi gelmeden önce 120 FPS'i rahat verirken şu an FPS 60'ın üstüne çıkmıyor. İmkanım olsa güncellemeyi geri silerim ve Android 13 ve hios 13 ile oynarım. Umarım daha güncelleme yeni olduğu için bu sorunlar oluyordur ve en yakın zamanda düzeltilir.

15 Temmuz 2024 23:45 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

16 Temmuz 2024 11:32
Deha
Deha
16 Temmuz 2024 11:38

Neden olduğunu çözdüm teşekkürler. ☺

16 Temmuz 2024 11:38

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Ufuk
Ufuk

Merhaba aynı sorun bende de var nasıl çözdüğünü öğrenebilir miyim?

Tecno Camon 20 Pro 5G Yazılım Güncellemesi

22 Haziran 2024 13:36