Deniz sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 00:19

Trendyol'dan verdiğim siparişimdeki ürünü, düğmesinin rengi farklı geldiği için orijinal olmadığını düşündüm ve iade ettim. Kablosunun kelepçesi ve rendelerin başlıklarının kelepçesi bile takılı duruyor çünkü ürünü hiç kullanmadım (elimde videoları ve fotoğrafları var). Buna rağmen satıcı iadeyi reddetti ve kullanılmış olduğunu söyledi. (rende makinesi rende başlıkları takılmadan nasıl kullanılır? ) Trendyol asistana yazdığımda ve fotoğrafları gönderdiğimde yeniden iade kodu oluşturmamı istediler. Bugün iadem yeniden reddedildi. Sebep olarak kutudaki delik gösterildi (ki benden önce birine daha gönderilmiş olabilir ya da kargoda oluşmuş olabilir. Orayı delmemle ilgili herhangi bir neden göremiyorum). İkinci bir neden olarak da en başında 'beğenmedim' seçeneği yerine 'yanlış ürün' seçeneğini seçmem gerektiği söylendi.

Satıcının elinde kalan ürünleri biri yüksek fiyattan almışken geri vermek istememesinden dolayı bunların gerçekleştiğini düşünüyorum. Çünkü aynı ürün Tefal markasıyla satışta ve ücreti yarı yarıya farklı.

Hiç kullanmadığım bir ürünü iade edemiyorum ve satıcı yüzünden mağduriyet yaşıyorum. Trendyol içerisinde bu durumu çözebilecek kimse yok. Üstüne üstlük satıcıdan video aldıklarını ve kanıtladıklarını söylüyorlar. Elimdeki videoyu göndereyim diyorum, 'müşterilerden video alamıyoruz' diyorlar. Neyi nasıl kanıtlıyorlar anlayamıyorum. Satıcı kendi evinde kullandığı makinenin videosunu atıp iadeyi reddediyor herhalde. Çünkü benim elimdeki videoda rendenin kelepçeleri hala takılı.

20 Haziran 2024 12:16
Trendyol Sinbo Blender Kusurlu Ürünümün İadesini Yapmıyor.
İlkay sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 14:05
Aydan sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2024 23:51

10 Mart 11:55
Trendyol İade Sürecinde Yaşanan Aksaklık Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 13:48