Betül sonuçtan hiç memnun değil

TCL Telefon TCL MT42X Sim Kart Takın Hatası

TCL Telefon TCL MT42X Sim Kart Takın Hatası
22 Mayıs 2023 09:41

TCL MT42X akıllı saati yaklaşık 4 ay önce aldım 4 gün bile kullanamadım. Ürün sürekli sim kart takın hatası veriyor, şarjı 9 saat zor dayanıyor. Markanın teknik servis işlerini iyi tapmadığını kötü bir şekilde deneyimledim. İlk servise gönderdiğimde üründe sorun olmadığını, bataryasının değiştiğini, sim kartımı değiştirmem gerektiğini söyledir. Aynen de yaptım yaklaşık 2 saat sonra yine hata verdi ve şarjı yine 9 saat ancak dayandı. Ürüne işlem yapılmadığını düşünüyorum. 2. Kere gönderdim ana kartının değişmiş olduğunu söylediler. Bu sefer kutuda şarj kablosunun olmadığını fark ettim eve gelmiştim artık neyse arkadaştan ödünç aldığım şarj kablosu ile ürünü şarj edip açtım yaklaşık 22 saat sonra sim kart takın hatasını yine aldım ürünü yeniden başlattım düzeldi ve 18 saat sonra yeniden sim kart takın hatasını aldım. Elektroniktir anlıyorum sorun çıkabilir ama hiçbir şey yok denilen aletin anakartı değiştirildi ve hala düzelmedi. Bu nasıl bir hizmet anlayışıdır.

22 Mayıs 2023 10:47 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili, çözüm merkezimiz sizinle e-posta aracılığı ile irtibata geçecektir. Saygılarımızla, TCL Teknik Destek

Betül
27 Mayıs 2023 21:31

Hala mail atmanızı bekliyorum. Bana nasıl yardımcı olacaksınız?

Çocuk Saatinin Batarya Ve Servis Sorunları

06 Şubat 18:42