Gül sonuçtan hiç memnun değil

Tavuk Dünyası'nda Kavga

10 Nisan 2024 01:06

8 Nisan Tavuk Dünyası Buyaka AVM'de iftar saatlerinde mutfakta bir kavga çıktı, gerek müşteriler gerekse biz etkilendik. Yanımızdaki çocuk çok korktu. Çoğu insan yemeklerini yiyemeden gittiler. Kardeşim yemeğin yemeden çıktık. Zorla biraz yemesini söyledim.

Tavalar ile saldırdılar resmen. Güvenlik olay bittikten sonra geldi. Elemanlar zor ayırdılar. Çalışan hâlâ çıkarken bile saldırmaya devam ediyordu. Herhangi bir özür filan etmediler bile. Elemanları geçtim bir müdürün çıkıp özür dilemesi gerektiğini düşünüyorum. Oradaki insanlar güzel iftar saati geçirmeye gelmişti, çoğu insan yemeklerini bile doğru düzgün yiyemeden kalktılar.

Biz de bu olaydan sonra kalktık. Ne gerek vardı, neden kavga ettiklerini bilmiyorum ama ayıptır iftar saatinde o kadar insanın hakkına girdiler.

11 Nisan 2024 18:50 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Misafirimiz Gül Hanım ile yapmış olduğu paylaşımın çözümü adına iletişim kurularak gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Misafirimizin ziyaretlerinin devamını dileriz. Saygılarımızla, Tavuk Dünyası Misafir İlişkileri Ekibi

Gül
Gül
11 Nisan 2024 18:53

Firma tarafından özür dilendi, gerekli işlemlerin yapılacağını söylendi. Kavga edilmiş olması bile çok kötü bir durum. Oradaki insanlar adına...

18 Mart 2024 20:36
Mahmut sonuçtan çok memnun

24 Ekim 2023 10:53
"Teşekkür ederiz geri dönüşünüz ve telafiniz için"
Hümeyra sonuçtan çok memnun

22 Mart 2025 22:36
Amra sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 13:15
Mihriban sonuçtan çok memnun