Ebru sonuçtan çok memnun

18 Temmuz 2024 06:13
Ebru'nun Teşekkür Mesajı
“Konu ile ilgili mağduriyetim giderildi. Menü hediyeniz için çok teşekkür ederim”

Trendyol Yemek üzerinden 15.07.2024 tarihinde Tavuk Dünyası'ndan Cafe de Paris soslu, full makarnalı menü siparişi verdim. Siparişimdeki tavuklar normal porsiyondan çok çok azdı. Üründeki tavuk miktarını, mağazanın kendi müşteri hizmetlerinden verdiğim siparişlerde veya Tavuk Dünyası'na gittiğimde olan menülerle kıyasladığımda anlayabiliyorum. Sipariş verdiğim Darıca Tavuk Dünyası makarna konusunda çok büyük sorunlar yaşıyor, sossuz bir şekilde ve soğuk oluyor. Bunu normal siparişlerimde bizzat uyarıda bulunarak sipariş veriyorum. Yine aynı şekilde oldu. Makarnalar buz gibi ve sossuz şekilde geldi. Normal tuzlu suda haşlanmış makarna gibiydi, hiç şaşırtmadı. Bu sefer arada Trendyol Yemek uygulaması var diye sorunumu asistan aracılığıyla yazışarak anlattım, iade talebi oluşturdular fakat iade sebebi geçersiz sayıldı. Neymiş, ürünün porsiyonlanması inisiyatife kalmış bir durummuş. Makarnanın soğuk ve lezzetsiz olması durumunda da çözüm yok, değerlendirme aşamasında puanlama yapabilirsiniz dendi. Şimdi benim mağduriyetimi kim çözecek? Yazışmaları ve menüyü görsel olarak koyuyorum. Gereken iademi istiyorum.

18 Temmuz 2024 17:17 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Misafirimiz Ebru Hanım ile yapmış olduğu paylaşımın çözümü adına iletişim kurularak gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Misafirimizin ziyaretlerinin devamını dileriz. Saygılarımızla, Tavuk Dünyası Misafir İlişkileri Ekibi

19 Temmuz 2024 21:18

Görüşme sağladılar. Evet tavuk belki birkaç parça daha fazla olabilirdi. Makarna kısmında da kalite birimiyle görüşeceklermiş gerekli uyarılar yapılacakmış vs. Memnun kalmadım yemediğim yemeğin parasını Ödemiş oldum

22 Temmuz 2024 11:42

Konu ile ilgili mağduriyetim giderildi. Menü hediyeniz için çok teşekkür ederim

Sultan sonuçtan çok memnun

17 Ağustos 2025 01:07
Tavuk Dünyası'nda Yetersiz Servis Ve Kalitesiz Ürün Deneyimi
Tavuk Dünyası'nda Yetersiz Servis Ve Kalitesiz Ürün Deneyimi
Ege sonuçtan çok memnun

22 Ocak 2024 18:35
"Hızlı bir şekilde çözüme kavuştuğu için teşekkür ederim"
Açelya sonuçtan çok memnun

14 Nisan 2024 15:49