Hilal sonuçtan çok memnun

Tavuk Dünyası Çiğ Tavuk Eti

Tavuk Dünyası Çiğ Tavuk Eti
18 Mayıs 2024 17:25
Hilal'ın Teşekkür Mesajı
“Defalarca kez arandım restaurant ile ilgilide bilgi verildi zaten ücret alınmamıştı ama benim başıma gelen başkanının başına gelmesin diye buraya yazmıştım. Yaklaşık 1 ay önce başka restoranda da yedim gayet lezzetliydi. Teşekkürler Tavuk Dünyası :)”

Viaport Asia Tavuk dünyasında saat 16.30 civarı labiate ve Kekiklim sipariş ettik. Tavuklar çiğ geldi ağzıma almamla tükürmem bir oldu böyle bir firmanın bunu yapması beni aşırı şaşırttı. Eşiminde midesi bulandı ve ikimizde yiyemedik. Çiğ tavuğun zararlarını burada anlatacak değilim firmanın bunu biliyor olması gerekiyor. Hesabı istedik yiyemediğimiz için hesabı almadılar. Bir daha yiyip önerir miyim? Sanmam...

19 Mayıs 2024 17:41 (Şikayetten 1 gün sonra)
21 Mayıs 2024 13:46

Değerli Misafirimiz Hilal Hanım ile yapmış olduğu paylaşımın çözümü adına iletişim kurularak gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Misafirimizin ziyaretlerinin devamını dileriz. Saygılarımızla, Tavuk Dünyası Misafir İlişkileri Ekibi

Hilal
13 Kasım 2024 17:53