Tatil71 Adlı Firmadan Şikayet Var

Ceyda
03 Eylül 2024 14:55

Tatil71 adli firmayla 2 gecelik Karadeniz turuna gittim ancak önceden verilen bilgi eksiklikleri ama tabi bunu katiyen kabul etmemeleri, bunun sonucunda yaşadığımız sorunlar oldu.

Ayrıca tur rehberi denilen kişinin sanki biz her şeyi biliyormuşuz gibi bizi bırakıp gitmesi sonrasında bizim ona ulaşmak için kovalamalarımız bizi çok gerdi ve yordu.

Ayrıca turda 2 genç bayanla tur arabasıyla akşamları kendi başlarına takılmaları da ayrıca can sıkıcıydı.

03 Eylül 2024 16:09 (Şikayetten 1 saat sonra)
Ceyda
04 Eylül 2024 15:19

2 bayan in aynı anda rahatsızlanması pek mümkün olmamakla beraber döndüklerinde gayet guleryuzle ve iyi görünümlü olarak dönmüşlerdir. Ayrıca benimle beraber aynı turla giden 6 bayan daha dönüşlerini görmüştür. Hepimizinde fikri aynıydı. Tura katılan her müşteriye aynı yakınlıkta ya da uzaklıkta durulmalıydı bence. Unutmuşum bir de Yayla turundan dönerken transfer aracında da o hastalanan bayanlardan birini rehber en öne şoförün yanına isteği üzerine oturturmustu bizlere hiç sormadan onun özelliği neyse. Kısacası müşteriler arasında çifte standart uygulanmıştır

Semra sonuçtan hiç memnun değil

Vira Turizm Tur Hizmetlerinde Eksiklik Ve İlgisizlik

18 Ağustos 2024 09:14

21 Haziran 2024 00:55
Erol sonuçtan çok memnun

29 Ağustos 2023 15:56
"Sorunu paylaşınca, çözüm ardından geldi. Teşekkür ederim"

31 Temmuz 2023 11:29
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Menad Turizm Gaziantep Cunda  Şikayetim

20 Haziran 2024 17:08