10 Mayıs 2024 17:43

Merhaba, Taşpınar'dan Alibey şubesinden bir yatak odası takımı aldım ve ürün kusurlu geldi. Gelmeden önce aylarca bekletildim. Üstelik ürünlerim de kusurlu teslim edildi. Komodinin bir kısmında ezilme vardı ve ben bunu yetkili servise bildirdim. Ürünün sipariş edildiğini söylediler ve yaklaşık iki aydır hiçbir şekilde bilgi alamıyorum. Sadece 'sipariş verildi' olarak gözüküyorlar. Ödemelerimi düzenli yapıyorum. Aynı zamanda oradan daha önce beyaz eşya da aldım ve ödemelerimi düzenli olarak gerçekleştirdim. Verdiğim paraların karşılığını alamıyorum ve bu durumdan mağdurum. Mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum. Komodinin renginde ve demir kısmında, birinde renk atması diğerinde ise ezilme var. Bu kadar büyük bir marka adı altında yaşanan bu durum hiç hoş değil.

13 Ekim 2023 11:35
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2023 11:40

07 Şubat 2025 09:59
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Taşpınar Alışveriş Merkezleri Teslimatta Kusurlu Ürün Ve İletişim Sorunu: Çözüm Bekliyorum

24 Ekim 2025 18:30
taspinar-alisveris-merkezleri-teslimatta-kusurlu-urun-ve-iletisim-sorunu-cozum-bekliyorum-1.jpg

19 Eylül 2025 15:24