Merve sonuçtan çok memnun

Tarladan Mutfağa Organik Ürünlerde Saç Problemi

21 Ekim 2024 21:18
Merve'nin Teşekkür Mesajı
“İlgilerine ve hızlı dönüşlerine teşekkür ederim.”

'Tarladan Mutfağa' diye bir site var. Buradan organik ürünler sipariş ettim. Bir de çok sevdiğimiz için kuru biber ve patlıcan. Çok kötü bir deneyimdi. Bu yemeği çok seven bir arkadaşımı da yemeğe çağırdım. Biberleri yıkayıp kaynar suya attık. Haşlanınca biberlerin içinden oluk oluk saçlar çıktı. Tiksinmemek elde değil. Midemizin bulanmasına mı yanayım, arkadaşıma rezil olduğuma mı bilmiyorum. Neyse, dedik. Pes etmedik. Patlıcanı çok daha dikkatli yıkadık ama onu da tam yerken yine saç çıktı. Bakın biberlerden bir değil, iki değil. Abartmıyorum, en az 20/30 tane saç çıktı. Hep alıyorum ben böyle, ilk kez bu kadar kötüsüne denk geldim. Bunlar dışarıda kurutuluyor, elbette toz vs olabilir, bir iki tane kalabilir ama bu kadar fazlası olama. İnsanlara bu tiksintiyi yaşatmaya hakkınız yok. Bundan sonra daha özverili olmalarını umarak buraya bildiriyorum.

22 Ekim 2024 12:34 (Şikayetten 15 saat sonra)
22 Ekim 2024 12:40

Arayıp özürlerini ilettiler, zararımı iade ya da yeniden gönderim yoluyla telafi etmeyi de önerdiler. Ama geçti gitti artık, parasında değilim işin, başkaları da böyle olumsuz bir deneyim yaşamasın yeter. Bu konuda da çok daha dikkatli olacaklarını söylediler, böyle çok şikayet de almıyorlarmış, onlar da üzüldü. Kısacası ilgilerine ve hızlı dönüşlerine teşekkür ederim, tatlıya bağladık. İyi çalışmalar dilerim.

22 Ekim 2024 12:41

İlgilerine ve hızlı dönüşlerine teşekkür ederim.

26 Kasım 2023 23:51

27 Temmuz 2024 11:51

Tarladan Mutfağa Bozulmuş Çürük Ürün Teslimatı

24 Ocak 2024 14:30
Esra sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2023 14:52