Deprem destek listelerine hızlı erişin!

Tarabet

tam yıldız tam yıldız yarım yıldız boş yıldız boş yıldız 2.6
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Tarabet ile ilgili bir şikayetin mi var?
67 Şikayet
Şikayet Sıralaması
2 gün önce

Tarabet Site Hesabıma Giriş Engeli

Sitede yüklü miktarda param var ve siteye girişimi engellediler. Canlı yardim cevap vermiyor direk engelliyor. Hesaba giriş yapmak istediğimde müşteri engelli diyor. Lütfen birileri yardim edebilirmi.

1 hafta önce

Tarabet Kazandığım Parayı Ödemediler Çekim İşlemim Reddedildi

Selam kullanıcı ismim Mehmet3873 550 TL kazanç sağladım çekim yaptım işlemim reddedildi ve 550 TL ödenmedi 19 03 2023 tarihinde müşteri hizmetleri de ulaşılmıyor müşteri hizmetlerine de ulaşılmıyor. Bütün her yerden engellenmişim. Ben sitenize her zaman giriş yapıyorum Her zaman oyun oynuyorum.

Tarabet Kazandığım Parayı Ödemediler Çekim İşlemim Reddedildi
2 hafta önce

Tarabet Müşteri Engellendi Diyor

Siteye giriş yapamıyorum müşteri engellendi diyor 0553*****99 numaradan beni ulaşın acil siteye bir türlü giriş yapamıyorum. Artı canlı destek hattını bağlanıyorum ve otomatik olarak benim dışarıya atıyor beni acilen bu numaradan ulaşmanıza temenni ediyorum.

Ali'nin Teşekkür Mesajı
  • 2 hafta önce

“Teşekkürler”

Ali Şikayetini Yayından Kaldırdı

Tarabet Üyelik İstediler Deneme Bonusu Sana Yok Dediler

Ben üye oldum deneme bonusunuz hesabınıza yüklenmiştir diye mesaj geliyor bundan 1 ay önce hayır yok dediler tamam dedim üyelik iptali istedim 60 girmezseniz üyeliğiniz iptal olur dediler bugün 0548853** numaralı hattan mesaj geldi bonusunuz eklenmiştir diye. Ben de girdim tarabet yine yoktu. Desteğ...

Tarabet Mesaj Gönderip Duruyor

Tarabet sürekli mesaj atıyor mesaj atılmasını istemiyorum arıyorlar istemiyorum insanı neden bıktırıyorsunuz ayrıca kazandığım parayı da vermiyorlar engellediler param gitti ayrı bir de engelliyorlar ama mesaj atıp duruyorlar parayı geçtim mesaj atıp aramayın

Tarabet Mesaj Gönderip Duruyor
Ali
20 Şubat

Tarabet Ödeme Yapmıyor ve Hemen Engelliyorlar

Tarabet ödeme yapmıyor, konum kazanç elde ettikten hemen sonra engellediler canlı destek ekibine bağlanır bağlanmaz üye adımı söyleyince engelliyorlar içeride param kaldı hatta lisans aldığı kuruluşa yazdım lisans sahte olduğunu belirtiler.

12 Şubat

Tarabet Art Niyetli Bir Sistem

Tarabet tamamen art niyetli bir sistem sağlayıcılarla anlaşmalı. Hatalı oyun veren tek sistem üyelik kapatmıyorlar devamlı mesajlarla rahatsız ediyorlar çekimsiz 130 defa üst üste kayıp yaşadım şans deyip işin içinden çıkıyorlar.

28 Ocak

Tarabet Param Ödenmedi Param Kayboldu

Tarabet'te gates of olmys oyunu oynadım 4 5 kere kazancımı vermedi ıd çıkmıyor kazancın canlı destek hattına yazdım ıd olmadığı için ödeme yapılmaz dediler ben her şeyi videoya aldım kazandığım her şey gözüküyor ödeme yapılmadı ıd çıkmadı oyunda bir sorun var dedim canlı destek beni takmadı benim pa...

25 Ocak

Tarabet Yanıltıyor

Tarabet yanıltıyor 2000 TL lik yatırım yaptım hiç bahis almadan hesabı kapattılar. Her alandan engellediler ve sebebini söyleyecek kimse yok. Bu kadar asılsız kar bir site nasıl aktif olur Türkiye de. Paramın derhal iade edilmesini talep ediyorum.

23 Ocak

Tarabet Sitesi Paramı Vermedi Üstüne Engellediler

Tarabet adlı bahis sitesinde üye ve oyuncuyum 18/11/2022 tarihi de oyun hesabından Papara hesabıma 22.444.00 TL para çekme işlemi yaptım kontrol ettiğimde paramın hesabıma yatmadığını görünce Tarabet oyun sitesine giriş yapmak istediğimde site tarafından engellendiğimi gördüm sitenin canlı destek ha...

Tarabet Sitesi Paramı Vermedi Üstüne Engellediler
21 Ocak

Tarabet ödememi Yapmadı

18 Kasım da tarabet oyun sitesinin 24444.00 TL kazancımı bana ödememesi ve siteye giriş yapamam ( engellenen oyuncu ) ikazı çıktı karşıma. Her seferinde ve canlı destek ile görüşmek istiyorum, konuşmadan çıkarılıyorum. Ne benimle irtibata geçtiler, ne de ödememi yaptılar.

3 Destekçi
14 Ocak

Tarabet Ten Sürekli Atılan Mesajlar

Her gün başka başka numaralar ile mesaj gönderip duruyorlar bu durumdan çok rahatsız oluyorum benim numarama bir daha atılmasın atılırsa mahkemeye dava açacağım rahatsız oluyorum bir daha mesaj atılmasını istemiyorum kesinlikle çok ciddi mertebelere başvuracağım yeter vallahi

08 Ocak

Tarabet Farklı Numaralar İle Mesaj Gönderip Duruyorlar Bahis Siteleri

Her gün başka başka numaralar ile mesaj gönderip duruyorlar bu durumdan çok rahatsız oluyorum benim numarama bir daha atılmasın atılırsa mahkemeye dava açacağım rahatsız oluyorum bir daha mesaj atılmasını istemiyorum kesinlikle çok ciddi mertebelere başvuracağım çok ciddiyim

05 Ocak

Tarabet Ödeme Yapmıyor

Rulette para kazandım hesap inceleme altındadır deyip reddettiler, her zamanki oynadığım oyun kaybedince kimse inceleme yapmıyor kazanınca inceleme altındadır nasıl lisanslı site bu. Kesinlikle üst üste kazanınca vermiyorlar.

28 Aralık 2022

Tarabet Kazanınca Engelliyor. Destek Yok

Tarabete yüklü bir yatırım yaptım totalde 250 bin kadar içeri girdim sonucunda Yüklü Mevla tutturunca siteden engellediler 10 gündür hesap incelemiyor deyip bilgi vermeden destekten atıyorlar. Süresi zamanı belli değil site ile ilgili ciddi aksiyonlar alacağım

Brt'nin Teşekkür Mesajı

“Sorunum çözüldü teşekkürler”

Brt Şikayetini Yayından Kaldırdı
27 Aralık 2022

Tarabet Yanlış Bonus Eklendi Deneyip Bakiyemi Sildi

Bugün yatırım yaptıktan sonra kayıp yaşadım ve Bonus talep edip gelen bakiye ile kupon yapıp 24.400 TL kazandım çekim yapmak istedim fakat bakiyem birden bire 13.800 düştü sorduğunda ise size yanlış ve fazla Bonus eklenmesinden dolayı haksız kazancınız silinmişti dendi. Canlı desteğe bağlandığında i...

Eren Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Tarabet bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarabet henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Tarabet bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör