Hakan sonuçtan çok memnun

Tam Finans Faktoring Çalışanlarının Bilgisizliğinden Başıma Gelenler.

20 Ağustos 2024 16:19
Hakan'ın Teşekkür Mesajı
“Öncelikle sorunumuzla özel olarak ilgilenen ve çözüme kavuşturan Fatih Bey'e sonsuz teşekkürlerimi sunar, işini böyle içtenlikle ve samimi olarak ve çok iyi yapan birilerini görmenin beni çok mutlu ettiğini belirtmek isterim. Kendisine saygı duydum. Yine sorunun çözümünde muhatap olduğumuz OSTİM şubede çalışan Banu hanıma da ilgilerinden dolayı çok teşekkür eder kendisinin bu sorundan kaynaklı istemsiz kötü geçen doğum gününü buradan kutlar nice güzel yıllar dilerim. Her şey için teşekkürler.”

Bir müşterimiz tarafından Ankara'da Tam Finans Faktoring firmasına verilen, tarafımızdan ciro edilmiş müşteri çekinin karşılıksız çıkması üzerine çek tutarını ve ek olarak istedikleri faiz miktarını (hafta sonuna denk geldiği için faiz işlediler, pazartesi ödedik) firmamız hesabından Tam Finans'a ödedik. Ödeme yaptıktan yaklaşık 20 gün sonra çek İvedik şubelerine geldi. Almak için 19.08'de öğlen gittiğimde resmi vekalet ile çeki vermek istemediler. Şirketin resmi vekili benim. Vekalet ile olmaz diye epey direttiler. Sonra da hata yaptıklarını anladılar sanırım, onayını alalım sonra gelin dediler. 4'te tekrar döndüm. Döndüğümde OSTİM Şubesi, Kazımkarabekir Şubesi ve İvedik Şubesi'nde çalışanların birbirine inat etmeleri sonucunda vekalet onayını alamadıklarını ve şubeler arası birbirleri ile iletişim kuramadıklarını gördüm. OSTİM şubesinden H*** Hanım bana akşama doğru mutlaka halledilir, hemen alırsınız dediğinde öğlen olmamıştı. Sanki aynı firma değilmiş gibi herkes topu diğer şubeye attı. İvedik şubesinden bir hanımefendi OSTİM şubesinden H*** ve B*** Hanım'a yönlendirdi, görüştüm, benimle hiç alakası yok, muhatap değilim. Başkasını arayın dediler. Çeki faktoring'e veren firma yetkilisine de rica ettim, geldi, ona da vermeyiz dediler. En son OSTİM şube müdürü Ö**** Hanım ile görüşeceksiniz dediler. Müdüremize epey bir beklemenin ardından ulaştık. Bana istersen polisi ara, ne yaparsan yap, ne halin varsa gör, vermiyorum çeki, bizlik değil sorun, Kazımkarabekir Şubesi'nin sorunu diyerek telefonda bana bağırdı. Ödediğimiz çeki alamadık ve bir sürü zamanım hiç oldu, işlerim aksadı. Diğer işlerimi yetişmek için çıktıktan 5 dakika sonra yine Ö**** Hanım aradı, tamam İvedik şubesinden verelim çeki dedi. Geri döndüm. Döndüğümde bu kez İvedik Şubesi'nde bana boş kağıda imza beyanı attırmaya çalıştılar (üçlü imza). Vekaletim var, kimliğim var, kimliğimin üstünde imzam da var oysaki. Boş kağıda asla imza atmayacağımı söyleyerek reddettim. Üstelik çek teslim tutanağını zaten imzalamıştım. Sinir krizi geçirmeye ramak kala sonunda çeki aldım ve çıktım. Bir tane iş bilen bilinçli biri olsaydı o gün onca sorunu yaşamayacaktık. Çalışanların hepsi birbirine iş yıkıyor. Yöneticilerden ricam, biz bir daha çalışmayacak bile olsak lütfen çalışanlarınızı gözden geçirin. Ve en kötüsü ise çekin bedelini tam olarak ve birkaç günlük faizi de ekstra olarak ödediğimiz halde çeki alınca bir de baktık ki çekin yasal yükümlülük bedeli de Tam Finans Faktoring tarafından bankadan alınmış. İnanamadık. Ne diyelim ki.

20 Ağustos 2024 18:02 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sn. Hakan A. Şikayetiniz ilgili birimlerimiz tarafından değerlendirilmektedir.En kısa zamanda tarafınıza detaylı bilgi verilecektir... Saygılarımızla TAMFİNANS FAKTORİNG A.Ş.

21 Ağustos 2024 15:57

Sn.Hakan A. İletişim numaranızdan tarafınıza ulaşılmış, şikayetiniz ilgili birimlerimizce değerlendirilmiş ve son durum hakkında size detaylı bilgi verilmiştir. Saygılarımızla TAMFİNANS FAKTORİNG A.Ş.

Hakan

İbrahim sonuçtan memnun

Tam Finans Haksız Kazanç Ve Şube Sorunları

İbrahim
16 Eylül 2024 21:30
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Tam Faktoring Çok Zalimsin

13 Ağustos 2024 19:37
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Tam Faktoring'in Çifte İcra Takibi Mağduriyeti

06 Şubat 2025 15:51