Talihli Saray Bahis Sitesi Para Çekimime Engel Oluyor

24 Kasım 2023 17:1323.098

Talihli Saray Bahis sitesinin temsilcilerinden biri 500 TL yatırarak 250 TL Bonus alabileceğimi sadece bir kere çevirimin yeterli olacağını söyledi bende siteye 500 TL yatırdım 250 TL Bonus aldım.

Bir kere çevirdim baktım ki 7500 TL çevrim yazıyor. 15 bine yakın parayı çevirdim. 7500 TL yazmasına rağmen çevrim ancak bitti. Tam dedim parayı çekeceğim. Alttaki çevirimi de yapmanız gerekiyor. Bu da sadece pragmatik Play oyunlarında dediler. Tekrardan 7500 lira yatırdım.

1 kere çevrim yapıp parayı çekeceğimi düşünerek girdiğim site de 750 lirayı 30000 çevir diyorlar bir de pragmatik Play de insanları yanıltıyorlar. Gruba gel diye tutturdular. Sonra grupta konuşunca engellediler.

Yorumlar(11)

2 Şubat 2024 06:07

Bence yalan konuşuyorsun bunu bize ispatlamalisin bunun için ilgili yazışma kayıtlarını veya görsellerini buraya atmalısınız

29 Kasım 2023 22:46

Siteden çok memnunum çekim yaptığımda Maximum 5 dakika içinde hesaba para geliyor müşteri temsilcileri çok iyi ve site tamamen güvenilir ve argo küfür kullanmadığınız takdirde engellenmezsiniz

29 Kasım 2023 22:04

Canim kardeşim Deneme bonusundan yut yatırımına kadar sorusunsuz 4 4 luk bir şekilde hizmet aldım sanıyorum ki bir başka siteyle karıştırıyor olabilirsin yaşadığın durumu fakat Kalkıp da Talihsaray bahis sitesinin adini kirletmen hiç hoş değil Etkinlikler ve birçok bonuslar mükemmel şekilde kazanç elde ettirip sorunsuz bir şekilde çekimini yapıyoruz. Gayet memnunum, Umuyorum ki gerçekten bir sorun yaşadıysanız da o sorun muhakkak talihsaray müşteri temsilcileri ile Kesinlikle çozulur. Saygılarımla İyi Günler

29 Kasım 2023 21:59

Yorumunun tamamen yanlış olduğunu düşünüyorum. Bende talihlisaray sitesinden oynuyorum daha şu ana kadar bir kere sıkıntı yaşamadım be para çekmede ne para yatırmada. Eğer bir sıkıntın olursa temsilcilere yazınca çok hızlı bir şekilde sorununu çözüyorlar. Aynı zamanda bonuslarla ilgili detaylar açıklamalarda yazıyor. Okumanı tavsiye ederim.

29 Kasım 2023 21:51

Bizde o kadar oynadık o kadar para kazandık ama öyle sıkıntı yaşamadık ve şu an en çok kazandıran bahis sitesi talihlisaray her zaman sorunlara çözüm buluyorlar sıkıntı oldu mu müdahale ediyorlar üyelerinin kazanması için adeta ellerinden geleni yapıyorlar boşuna gereksiz yere kimseyi lekelemeyin.!

29 Kasım 2023 21:35

Bence yanılıyor olabilirsiniz hocam. Yani adamların sürekli destek veren grubu var grupta 15 yetkili var. Her gün de herkese ücretsiz bakiye veriyorlar. Ben şahsen birçok kez sadece bonusla bile çekim yaptım. Diğer siteler gibi bir sınır da yok. Kazanç sınırı falan. Bence siz mantığı anlamamışsınız. Kanalda zaten her gün çekim yapan yüzlerce kişi paylaşıyorlar. Talihli saray resmi kanal bakabilirsin.

9 Ağustos 2023 13:12882

7 senedir aynı bahis sitesinde oynarım yüklü miktarlarda yatırım çekim yaparım hiç sorun yaşamazdım ancak eskiden üye ol...

Casinobest Bonus Oyununda Beklenmedik Engeller Ve Kayıp

31 Mart 2025 04:031.029

Bu site tamamen yanıltıcı ve kaybettirmek üzerine kurulu. Sosyal medya bonusu diye Bonus verildi. Bonus şartını yerine g...

17 Şubat 2024 06:253.322

Baywin adlı sitede bir bonus aldım. Bonus, %150 pragmatik bonusuydu. Bonus şartlarında, ana bakiye ve bonusu pragmatik o...