Ali sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2024 06:25

Baywin adlı sitede bir bonus aldım. Bonus, %150 pragmatik bonusuydu. Bonus şartlarında, ana bakiye ve bonusu pragmatik oyunlarında bir kez çevirmem gerektiği yazıyordu. Çevirdim ve altta, en az 15 en çok 15 katı kadar çekebileceğim yazılmıştı. Yani, 1000 TL yatırıp bonusla beraber toplam 2500 TL olmuştu. Çekim yapabilmem için 37.500 TL yapmam gerekiyormuş. Bonus çevirim bittiğinde, ana bakiyeme eklendi. Çekim yapabilmek için spor bahisleri ve casino oyunlarına devam ettim ve 37.500 TL'ye ulaştım. Çekim talebi verdim; ancak tüm bakiyemi sildiler. Gerekçe olarak, tüm çevrimi pragmatik oyunlarında yapmam gerektiğini söylediler. Bu durum, sitenin belirsiz kurallarını ve mağduriyetimi ortaya koyuyor.

17 Şubat 2024 06:52

Üye olacağınız siteye buradan baktığınızı biliyorum neden Çünkü bende öyle yapıyorum. Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine üye oldum buraya bakmadan hata etmişim. Kesinlikle üye olmayın turlu bahanelerle kazancınızı siliyorlar bir suru site var uzak durun. Araştırın ona göre oynayin. Ben bugün kaybettim ama tüm platformlarda afise edeceğim bu siteyi başkalarının cani yanmasın. Kesinlikle oynamayın 37500 TL parama çöktüler uzak durun. Ana paramı verin dedim onu bile vermediler tutar 1000 TL'ydi halbuki uzak duruuunnn

17 Şubat 2024 12:03 (Şikayetten 5 saat sonra)
Ali
Ali
17 Şubat 2024 16:06

Youtube.com ve tüm bahisçilerin olduğu ortamlara bu yaptığınızı tekrar tekrar yazacağıma emin olabilirsiniz. Benim için 37500 çok büyük bir meblağ değil size dönüşü kaç olacak göreceğiz

İlkay
22 Ocak 2024 17:50
Baywin 29 Bin Tl Mi Sildi
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Semih
23 Ekim 2024 07:44
Yanıltıcı Bonus Koşulları İle Müşteri Mağduriyeti
Erhan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Erhan
05 Mart 2024 04:01
"Teşekkürler"
Baywin Kazancımı Ödemedi Derhal Bu Yanlışı Düzeltin Rica Ediyorum

20 Aralık 2023 06:25
Baywin Çevrim Şartları Ve Otomatik Bahis Sorunu
Baywin Çevrim Şartları Ve Otomatik Bahis Sorunu
Barış sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Barış
18 Eylül 2024 13:52