Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Ve Sinir Bölümü (Kıvılcım Tekin) Hastaya Olan Saygısızlığı

14 Şubat 2024 17:20

14.02.2024 tarihinde, beyin ve sinir bölümüne (Kıvılcım Tekin) gittim. Romatizmal hastalığım nedeniyle zaman zaman vücudumun belli yerlerinde tutulmalar yaşıyorum. Bir hafta önce boyun ve omuz bölgemde ağrı ve tutulma meydana geldi. Daha önce de benzeri durumlar yaşamıştım, ancak bu kez ağrı sol koluma ve parmaklarıma kadar yayıldı. Bu nedenle beyin ve sinir bölümüne başvurdum; fakat normalde tedavi için Romatoloji bölümüne gittiğimi biliyorum. Doktora şikayetimi anlatmaya başladığımda ve romatizmal hastalığımdan bahsettiğimde, acaba boyun fıtığı olabilir mi diye sordum. Ancak doktor, lafımı keserek, 'Zaten sürekli beyin ve sinir bölümüne geliyorsunuz, siz fizik tedavi bölümüne gitmelisiniz. Hasta psikolojisi hep aynı, buradan çıkıp başka bir beyin ve sinir bölümüne gidersiniz, emar çekilirsiniz. Fıtık olsa kolunuz uyuşur.' diyerek hararetli bir şekilde konuştu. Sakin bir şekilde dinledim ve son ağrının koluma vurduğunu, kolumun ve elimin uyuştuğunu, bu yüzden orada olduğumu ifade ettim. Doktor bilgisayara yöneldi ve büyük ihtimalle emar için işlem yapacaktı. 'Benim hastalığım sizin bölümle alakalı değil mi?' diye sordum ve 'Hayır' cevabını aldım. İyi günler diyerek oradan ayrıldım. Maaşınızı bir kenara bırakıyorum, ancak insanların sağlığı ve zamanı değerlidir. Bunu doktorların öğrenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Güler
Güler

Aynı şekilde hakaret ederek beni de hastam değilsin, kime gösterirsen göster, bana yapıştın mi diyerek odadan kovdu. Randevu aldığım doktorun odasındaydı Kivilcim tekin bu benim hatam değildi. Evet inanılmaz bir doktor gereksiz saygısızlık ve hakaret dolu.

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi (kıvılcım Tekin)

11 Mart 2024 11:07
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Doktorun Yanlış Yönlendirmesi Ve Saygısız Tavrı

01 Kasım 2024 21:31
Pinar sonucu yetersiz buldu

Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Romatoloji Doktorundan Şikayetçiyim

22 Haziran 2023 11:56