04 Mayıs 2024 19:01

Bugün 04.05.2024 tarihinde, saat 16.30 civarlarında İstanbul Zeytinburnu Liman İşletmeleri'nden 34 TCB 12 plakalı taksiye bindim. Alibeyköy - Yeşilpınar'a gideceğimi taksi şoförüne söyledim. Taksi şoförü, adresimle hiçbir alakası olmayan yerlerden götürmeye başladı ve ben de bu durumu fark ettiğim zaman kendisi bana bağırmaya, hakaretler savurmaya başladı. 'Neredeyiz ve neden buraya geldik?' diye sorduğumda bana 'Daha nereye gideceğini bilmiyorsun, terbiye yoksunu, edep yoksunu' gibi ithamlarda bulundu ve durmadan bağırarak hakaretler savurmaya devam etti. 80 yaşında bir vatandaş olarak bu yaşıma kadar böyle bir olay yaşamadım. Ayrıca 'O zaman beni şikayet et' diyerek kanunlardan ve adaletten hiçbir çekincesi, korkusu olmadığını da rahatlıkla söyledi. Evimden başka bir taksiyle 372 TL'ye gittiğim Zeytinburnu Limanı'ndan dönüş ücretim, kendisinin beni alakasız yollardan götürmesi yüzünden 472 liraya mal oldu. Amme hizmeti yapan bir insanın yolcuya bağırarak hakaret etmesi, adresinden alakasız yerlerden kendisini götürmesi ve böyle kötü bir hizmet sunulması kabul edilemez. Böyle bir kişinin ve taksinin bu şekilde hizmet sunması benim için kabul edilemez. Maddi ve manevi olarak günümü en kötü şekilde geçirmeme sebep olan ve psikolojik olarak da beni zedeleyen bu şahsın taksisindeki kamera kayıtlarının incelenmesini ve kendisinin en ağır yaptırımlarla cezalandırılmasını talep ediyorum.

Nigar
Nigar

Çok kötü taksi sariincitaksi hiç tavsiye etmem yolda kalırsınız onlara güvenip te beklerseniz yarım saat bekletirler gecenin vaktinde sonra da sorsam arayıp nerede kaldınız diye diyorlar ki araç yok

Bülent sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2024 00:45

Taksiciler Odası Limak Taksi Şikayeti