Taksiciler Odası Antalya Kumsal Taksi Şikayeti

08 Ağustos 2023 18:39

05.08.2023-08.08.2023 tarihleri arasında Aska Lara Otelde tatil yaptım. Otelden ayrıldığımda havaalanına gitmek için otelin hemen yanındaki kumsal taksi durağına (araç kapılarında kemerağzı taksi yazıyordu) gittim. Havaalanına gitmek istediğimi söylediğimde Suriyeli bir taksici direkt havaalanı 25 euro dedi. Otele gelirken 325 TL'ye geldiğimiz için duruma itiraz ettik ancak taksiye zam geldi taksimetre açamayız size 600 TL olsun gibisinden cevaplar verdiler. 325 TL'ye geldik taksimetre aç neyse verelim dememize rağmen "yol bozuk, başka yolları dolandıracağım yine aynı parayı yazacak" diyerek taksimetre açmamakta ısrar ettiler. Yol üzerinden başka taksilere binmek istediğimiz zaman ise başka taksiler bizi almadı çünkü duraktakiler oradan yolcu alan olursa yolunu kesip dövüyormuş. Havaalanına geç kalmamak için mecburen o duraktan bir taksiye taksimetreyi açmak şartıyla bindik. Yolda herhangi bir bozukluk yoktu ve taksimetre 350 TL ücret yazdı. Geldiğimiz taksi şoförüne durağı şikayet edeceğiz dediğimizde ise "günde 10 tane şikayet geliyor, gelir kontrol eder giderler hiçbir şey olmaz, turistlerden 50-100 euro almışız çok mu biraz milliyetçi olun" gibisinden saçma cevaplar verdi. Ekmek parası değil turistlerin zorla parasını alma peşindeler.

08 Ağustos 2023 21:02

Taksi Kumsal Durak Kemerağzı Aksu Antalya

Görüp görebileceğiniz en kötü taksi durağı. Gideceğiniz yerin ücretinin en az iki katını talep ediyorlar ve taksimetre açmıyorlar. Böyle bir işletmenin varlığı turizm açısından vahim bir durum. Suriye kaçkını sığıntı taksi şoförünün teki 300-350 TL yazacak yer için bizden 25 Euro yani 750 TL almaya çalıştı. İlk kez karşımda para için salyası akan birini gördüm. Elinizden bir kaza çıkmaması için bu durakla muhatap olmamanızı tavsiye ederim. Bunlara dünya kadar ceza verilip meslekten men edilmeleri gerekirken gereğini yapmayan yetkililere de yazıklar olsun.

Taksiciler Odası Diyarbakır Havaalanı Taksi Durağı

07 Kasım 2023 22:07