Tailwind Airlines Sharm El Sheikh Turu

21 Temmuz 2024 00:45

Biz farklı turlardan gelen yaklaşık 150-200 kişiden oluşan bir grubuz. 20 Temmuz 2024 tarihinde saat tam 7'de uçağımızın kalkacağını söylediler fakat gece 1'de uçağın rötar yapacağı belli olmasına rağmen bize hiçbir bilgi verilmedi. Bunun üzerine saat gece 4'ten 8'e kadar oyalama taktikleri ile havaalanında bekletildik. Yarım saatte bir otobüs gelecek, otel ayarlandı bahanesi ile bekletildik. İnsanlar çileden çıkınca apar topar otobüs ayarlayıp otele gittik. Otelde oda yoktu, saat 11'e kadar odaların boşalmasını bekledik. Akşam 20:00'de ertelenen uçak yeniden 22:15'e ertelendi. Otelden 20:00'de ayrıldık, İstanbul Havalimanı'na geldik ve beklemeye başladık. Karşımızda muhatap alacak bir insan dahi çıkmadı. Akşam 23:15'te olan uçağımız yine iptal edildi. Saat 01:00'e ertelendi. Bu nasıl firma? Bizim 2 günümüz resmen gitti. Tailwind firması olarak bize hiçbir açıklama yapılmadı, muhatap alınacak kişi çıkmadı. Çok mağdur olduk. Bu kadar insanın mağduriyeti giderilsin. Zaten gerekli mercilere hukuki yoldan başvuracağız. Şikayetimizi Tailwind firması olarak giderin artık.

01 Eylül 2024 12:51

21 Temmuz 2024 00:19
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2024 22:06
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Singapore Airlines İle Yaşadığımız Büyük Ulaşım Sorunu

02 Eylül 2024 11:04
Meral sonuçtan hiç memnun değil

22 Haziran 2024 17:36