Ebru sonuçtan memnun

17 Temmuz 2023 07:51

Merhaba
Trendyol aracılığıyla Afet bölgesi Satıcısı "Sağlıklı Günler" hesabından Magnimore Plus aldım. Ancak paket baskısı çok soluk ve sahte gibiydi. Trendyol'da sahte ilacınız satılıyor mu? Sonuçta isme güvenerek alıyorum. TAB ilaç Trendyol satışlarını takip ediyor mu? Bilgi verilmesini rica ederim. Teşekkürler

17 Temmuz 2023 09:11 (Şikayetten 1 saat sonra)

ürünlerimiz ile ilgili henüz sahte ürün ile karşılaşmadık. Düzenli olarak piyasa kontrolü yapıyoruz. Kutular farklı matbaalarda basıldığı zaman renk ton farklılığı olabiliyor. Tabletlerin olduğu blisterin resimlerini bize gönderirseniz kontrol ederiz. sağlıklı günler dileriz.

Ebru
Ebru
17 Temmuz 2023 09:17

Ektedir Teşekkürler

Sinem
Sinem

TAB ilaç markanın zayıflama ürününü kullandım bu arada eczaneden aldım2 gün ben kullandım 1 gün annem kullandı Aşırı derecede başımda uyuşukluk saç dökülmesi yaptı annemde yüksek tansiyon sorunu yarattı yani piyasadan kaldırılan zayıflama ürünlerin yan etkisini yaşadık 800₺ yakın ödeme yaptım ürünü iade edip paramın hesabıma aktarılmasını istiyorum. Eczane ürünü diye güvenip aldım. Çok sinirliyim yazık bize. Bu arada ürün jelatinli değildi kutusu açıktı satış yapana sordum bize böyle geldi dedi

21 Temmuz 2023 15:45
Hasan sonuçtan memnun değil