Murat sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2024 12:22

uygunparca.com sitesi üzerinden 30.10.2024 tarihinde 2 adet fritöz zaman ayar düğmesi sipariş verdim. 01.11.2024 tarihinde ürünün stoklarda kalmadığını merkez stoklardan tedarik edeceklerini bununda en geç 2 hafta süreceğini bildiren bir mail gönderdiler. 13.11.2024 tarihinde 0850 255 17 45 numarasından aradım telefondaki beyefendi bu hafta mutlaka kargolanacak dedi. Sonra tekrar muhasebeye sorayım bir dedi. Geri dönüş yaptı ve ürün yeni çıkış yapmış haftaya gelecek kesin haftaya kargolanır dedi. Bekledim ama yine bir işlem olmayınca 25.11.2024 tarihinde tekrar aradım. Bana ürünün bir adet geldiğini 2. Sini beklediklerini ne zaman geleceğinin belli olmadığını söylediler. Bu nasıl bir işlemdir? 2 adet siparişimi neden tek adet olarak tedarik ediyorsunuz? Ürün sitenizde halen satışta stokta yoksa neden satışta diyorum cevap veremiyorlar. Sorun deponuza diyorum "bekleyin o zaman" diye başlayan kaba bir dille konuşuyorlar. Sonrada iptal edin. İstiyorsanız diyorlar. 1 adeti gönderin 2. Gelince onu da gönderirsiniz diyorum öyle yapmayız diyorlar. Tamamen pişmanlıksınız! Müşteri memnuniyetiniz sıfır. supurgemarket.com - Süpürge Market

Süpürgemarket Teslimat Süresi Sorunu Ve İletişim Eksikliği

03 Aralık 2024 11:29
Süpürgemarket Teslimat Süresi Sorunu Ve İletişim Eksikliği

29 Ocak 2025 14:55
Yanıltıcı Stok Bilgisi Ve Uzun Bekleme Süresi
Eren sonuçtan hiç memnun değil

22 Ekim 2024 11:46

Stokta Olmayan Ürün Satışı Ve İletişim Eksikliği

19 Şubat 2025 14:35
Stokta Olmayan Ürün Satışı Ve İletişim Eksikliği
Cengiz sonuçtan çok memnun

09 Ocak 2024 15:20
"Ürünlerden birisi kırık ta olsa geldi. Çözümünüz için teşekkür ederim. Yoksa bu firma daha ne kadar oyalardı bilmiyorum."
SüpürgeMarket Siparişimin Gönderimi Konusunda Yaşanan Sorunlar
SüpürgeMarket Siparişimin Gönderimi Konusunda Yaşanan Sorunlar