Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi Perinatoloji Bölümü Detaylı Ultrason

16 Eylül 2023 15:30

Perinatoloji bölümüne randevum vardı 4'lı detaylı ultrason çekimi için. Bebeğim için 21. haftadaydım. Güzel ve ilgili bir doktorum vardı, yarım saatten uzun sürdü bakıldı incelendi ultrasonum ve bebeğim iyiydi. Fakat sonuçlar e-nabıza düşer dedi. Doktorum ayın 15.09.2023'te gittim, bugün 16.09.2023 hala sonuç yok. Kendi doktorumu göstermem gerekiyor, muayene eden doktorum. Hatta gösterebilirsin dedi. Raporum var, sistemde baktığımda verilmiş olan adresten hastanenin takip listesinden baktım, fakat bebeğimi görmek istiyorum. Resmi olsun, videosu olsun, bu niye yok? Rapor da bir şey olmadığını, sağlıklı olduğunu söyledi zaten. Görüntü olarak bende olması niye yok veya sisteme rapor düşüp niye görüntü düşmedi? Bilgilendirme yapmalarını istiyorum. Dedikleri siteye girdim, oradan bakabilirsiniz dendi, yok ama.

Büşra
Büşra

Merhabalar sonuç ne oldu acaba enabıza düştü mü kendi doktorunuza gösterebildiniz mi

Saba sonuçtan hiç memnun değil

Detaylı Ultrason Sonucu İçin Bilgi Kirliliği Ve Rapor Sorunu

21 Temmuz 2025 11:55
Cem sonuçtan hiç memnun değil

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi İlgisiz Dr. Ve Ekibi Detaylı Rapor Bir Türlü Çıkmıyor

28 Mart 2024 22:50
Parla sonuçtan hiç memnun değil

Ultrason Görüntüsü Talebim Reddedildi, Hayal Kırıklığı Yaşadım

04 Temmuz 2025 20:15