Cem sonuçtan hiç memnun değil

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi İlgisiz Dr. Ve Ekibi Detaylı Rapor Bir Türlü Çıkmıyor

28 Mart 2024 22:50

Perinatoloji bölümüne 04.03 tarihinde 19 haftalık gebeyken detaylı ultrason için gittik. Eşim içeri girdi, 15 dakika sonra çıktı ve suratı asıktı. 'Ne oldu?' dedim. İçeride gördüğü muameleden memnun kalmamıştı. İlgi ve alaka sıfırdı, içeride gelen misafir ile sohbet edildiğini söyledi. Dr. R***** A*** B**** hiçbir bilgi vermemiş, 'Raporu e-Nabızdan çıkarabilirsiniz.' demiş. Halbuki hastanenin internet sitesine yükleniyormuş. Zorlukla 2 hafta sonra yüklendi rapor; detaylı değildi, çocuğun yüzünü göstermemiş. Bize bilgi verilmediği için raporda öğrendik. Tekrar randevu almak zorunda kaldık. Tekrar gittik, yine bakıldı. 'Neden yüzünü göstermediğini söylemediniz?' diye ben tepki gösterince, bu sefer de 'Sırtını göstermedi.' diyerek çıkarmışlar. 13 gün geçmesine rağmen rapor sisteme yüklenmedi. İlgisizliklerine verdiğim tepki hoşlarına gitmedi. Hamile bir kadın bu şekilde bir muameleyi hak etmiyor. Sonuçta insan gibi muamele görmeyi bekliyoruz. Suratımıza bile bakmayan Dr. R***** A*** B**** ve ekibinden şikayetçiyiz. 5 aylık gebe eşim A**** B******.

Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi Kadın Doğum / Uzm. Dr Tavrı

22 Mayıs 2024 15:34

Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Kadın Doğum Doktorundan Şikayetçiyim

05 Mart 2024 21:48
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Kütahya Şehir Hastanesi'nde Perinatoloji Bölümünde Olumsuz Deneyim Ve İlgisiz Yaklaşım

01 Temmuz 2025 01:26