Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi Ortopedi Ameliyat

23 Ağustos 2024 14:35
Fatih'in Teşekkür Mesajı
“Aradılar ve gün verdiler. Teşekkürler.”

18.04.2024 tarihinde Trafik kazası geçiren annemi 05.06.2024 tarihinde Isparta Süleyman Demirel Hastanesi Ortopedi bölümünden T**** A*** isimli doktora muayeneye götürdük. Doktor MR vs Röntgen görüntülerine bakarak ameliyat olması gerektiğini ve geciktirmememiz gerektiğini söyledi. Ameliyat randevusu için gün vereceklerini ve beklememizi söylediler ve biz de evimize gittik. 2 ay geçmesine rağmen ve Hastaneyi aramamıza rağmen hiç kimseye ulaşamadığımız için tekrardan gidip boşa 2000 TL yakıt masrafı ve 500 TL muayene ücreti vererek T**** A***'a çıktık. Doktor bize Ameliyat için bir belgenin doldurulması gerektiğini ve bunun asistanlar tarafından yapılması gerektiğini söyledi. Fakat asistanlar belgeyi doldurmamışlar ve biz de arayacaklar diye bekliyorduk. 2 aylık zaman kaybımız oldu ve bu durumdan tamamen hastane ve asistanlar sorumludur. İşlerini düzgün yapamadıkları için belki de ameliyat ile düzelecek sorunun kalıcı olarak kalmasını sağladılar. Ameliyat listesini bize gösterdiklerinde 05.06.2024 tarihinde bizden sonra yazdırılan hastanın ameliyat olduğunu gördüm. İnsanın aklına adam kayırıyorlar diye geliyor. Şikayetçiyim gerekli mercilere başvuracağım.

Fatih
Fatih
28 Ağustos 2024 19:10

Aradılar ve gün verdiler. Teşekkürler.

12 Eylül 2025 15:53

Yaşlı Hastaya Saygısız Ve Düşüncesiz Davranış

21 Ocak 2025 01:35
Cuma sonuçtan hiç memnun değil

Tedavi Sürecinin Sürekli Uzatılması Ve Ameliyat Belirsizliği Yaşıyorum

13 Eylül 2025 21:39