Süleyman Çetin Bayan Kuaförü (Eskişehir) Kuaför Deneyimim Beklentilerimin Aksine Sonuçlandı

02 Şubat 2024 17:54

S******* Ç**** isimli kuaföre gittim, keşke gitmeseydim. Saçlarımı düzelteceğine dair söz verdi ve '10 numara yaparım bu saçı' dedi. Instagram'da bulmuştum, yaptığı saçlar ve fotoğraflardaki işleri güzeldi. 'Bunları yaptıysa benimkini de yapar' diyerek güvenerek randevu aldım ve verdiği fiyat da ucuz bir şey değildi. Para kolay kazanılmıyor. Neyse, diplerim gelmişti, sarı ombrem var ve diplerimden memnun olmadığımı söyledim. Zaten kuaföre ne için gidebilirim ki? Adamın yaptığı saç, kuaföre ayak basmadan önceki saçımla aynıydı, belki de daha kötüydü. Fırça izleri vardı ve geçiş de yoktu. 'Birkaç gün sonra gel, düzelteyim' dedi. Saçımı yıkadım ve turuncu bir renge dönüştü. Sarı demeye bin şahit ister. Sonra saçımın ön taraflarını fazlasıyla açtı. Önler sapsarı, arkalar koyu, kendi saçım. Arkayı görmüyorum diye mi yaptı, anlamadım. Açtığı yerlerin dipleri koyu ve geçiş diye bir şey yok, direkt koyu kahveden sarıya geçiyor. Yani, demem o ki, geçişler için gittiğim saçı mahvetti. Boyatmadan önceki saçım daha iyiydi. Aklım olsa güvenip de gitmezdim. Hevesimi kursağımda bıraktı. Saçımı kendi rengine döndürmek istesem, param bile yetmez. O parayı ben aylarca biriktirdim, yemedim, içmedim. Hem param gitti hem saçım; diyecek tek bir sözüm bile kalmadı artık.

02 Nisan 2025 16:18

Tamirhane Kuaför Dip Tonumu Değiştireceklerdi Siyah Yaptılar Saçımı

20 Mart 2024 20:09
Ziver sonuçtan hiç memnun değil

Berk Kurtuluş Hair Studio Saç Stüdyosunda Yaşanan Ücret Ve Hizmet Sorunları

24 Aralık 2023 22:59