Şulemsi Güzellik Ve Zayıflama Merkezi Şulemsi Samsun Kapatılması

Samsun şulemsi işlemlerin tüm ücretini peşin olarak almış daha sonra hiçbir dönüş yapmadan kapatıp gitmişler bu dol*and*CLK değil de nedir şimdi? Haklarımız bizlere geri nasıl ödenecek. Kaç kişi var böyle olan, belki ücretleri geri ödeyeceksiniz ama bizlere bilgi vermeniz gerekiyordu.

4 Nisan 2024 10:15

Ücret iadeniz yapıldı mı? Herhangi bir geri dönüş aldınız mı?

23 Mart 2024 15:42

Evet kapatmışlar sanırım sule kayanın kendisine merkezinizden hiç memnun kalmadım lazeriniz hiçbir ise yaramadı dediğimde sorunun benden kaynaklandığını dile getirir konuşma yapmıştı tüm danışanları memnunmuş ne oldu neden kapattılar o zaman Yazıklar olsun belliydi böyle olacağı

Şulemsi Güzellik Ve Zayıflama Merkezi Şulemsi Güzellik Merkezi Samsun Şubesi Para İadesi Talebi

Samsun Şulemsi güzellik merkezi açıldığında arkadaşımla birlikte gidip paket satın aldık. Ben satın aldığım paketin 1 se...

1 Destek

Şulemsi Güzellik Ve Zayıflama Merkezi Samsun Şulemsi Güzellik Merkezi Paramızı İade Etmedi!

Şulemsi Güzellik Ve Zayıflama Merkezi Samsun Şulemsi Güzellik Merkezi Para İadesi

Samsun Şulemsi Güzellik ve Zayıflama Merkezi için yazıyorum. Lazer paketi açtırdım ve dükkan bir anda kapandı. Doğru düz...