İsmail sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2024 15:23

2023 kasım ayı gibi bir eczaneden suda collagen vişneli aldım Shot olanlarından fakat kullandıktan sonra ellerim ve yüzümde inanılmaz bir kızarıklık yaptı. Özgüven kaybı yaşıyorum şu an aylardan şubat 2024 fakat hala hiçbir düzelme yok. Dermatoloğa gittim İge oranı 98 durumda karaciğer tümörü yapmış olabilir diyor. Acilen piyasadan bu ürünün kaldırılması gerekli. Ellerim bu şekilde fotoğraf ektedir yüzümde de kızarıklıklar mevcut.

Yorumlar (6)

Gökçen

Tahliller yapıldı, karaciğer filmi çekildi. Hiçbir sorun çıkmadı. Ama elimde ve alnımdaki kızarıklık hala geçmedi. Dermatoloji uzmanına gittim, o da yüzüm için krem vs verdi. Düzelme yok. Ellerim için yapısal dedi, stres dedi. Aynı anda olması tesadüf dedi ama bence değil. Yok yani düzelmiyor. Lupus mu oldum diyorum şimdi de çünkü ayak bileklerim de ağrımaya başladı kızarıklıklardan hemen sonra ve o da hala geçmedi.

İsmail

Kiloyla alakalı olabilir geçen yaz kilo verince yağdan gidince biraz ellerde azaldı ben 70 kiloydum 67-65 lere inince ancak azaldı sonra kilo aldım arttı yine

İsmail

Merhaba bende hala aynı 2 yıldır kızarıklıklar geçmedi elim hala aynı yüzümde hafif var 😒

Gökçen

Bugün gittim. Ultrasonda bir sorun çıkmadı. Kan tahlili sonuçlarım da normal. Alt ast değerlerim normal aralıkta çıkıyor ancak yine de kolajenden önceki değerlerimin 2 katı. Benim bünye için yüksek yani. Biri önceden 7 iken 14, diğeri 10 iken 20 olmuş. Ayrıca Total kolesterol düzeyinde de artış var. Doktor kolajenin ağır gelmiş olabileceğini söyledi. Alerji ilacı verdi ve 2 hafta sonra tekrar kontrol var. Geçmezse 4 hepa adlı bitkisel takviyeye başlayacağım. Benim de bugün yüzümde hafif kızarıklık vardı. Siz 1 yıldır dermatolog dışında bir uzmana gitmediniz mi?

Gökçen

Merhaba. Son durumunuz nasıl? Karaciğerde hasar olmuş mu? El ve ayaklarımda aynı kızarıklık ve kaşıntı bende de mevcut şu anda. Ben Kiperin marka toz kolajen kullandım 1,5 ay kadar. Sonrasında başladı. 1 haftadır kullanıyorum ama zerre düzelme yok. Yarın doktora gideceğim. Moralim çok bozuk. Sanırım karaciğeri zorladı.

İsmail

1 yıldır hiç düzelme olmadı bende doktora gitmeyi düşünüyorum geçen yıl karaciğerde bir şey çıkmadı bağırsaklara bakıcaklardı gitmedim randevuya geçer dedim herhalde mutlaka gidin banada haber verin

DAY2DAY Collagen Alerji Yaptı.

Deniz
02 Ekim 2023 03:21
DAY2DAY Collagen Alerji Yaptı.
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Burcu
12 Kasım 2024 00:40