Fatih sonuçtan çok memnun

09 Aralık 2023 20:00
Fatih'in Teşekkür Mesajı
“Sorunum şimdilik çözülmüş gibi gözüküyor ancak bildirimlerim halen incelemede. Askıda kalan kazancımı uygulama içinde kullanabiliyorum bakalım bu kazançtan elde ettiğim diğer kazançları kullanmak istediğimde neler olacak. En azından birinci aşamadaki sorunum çözülmüş gibi gözüküyor. Teşekkür ederim.”

Stormgain adlı uygulamada madencilik yaparak coin kazanabileceğimiz ve en az 10 USDT değerinde madencilikten sonra kazanılan birimi çekebileceğimiz iddia ediliyor. Ben de uygulamayı indirdim ve yaklaşık bir aydır telefonumdan madencilik yapıyorum. En az çekim limiti olan 10 USDT'lik sınırı geçtiğimde sistemin işleyip işlemediğini denemek için para çekmek istediğimde kimlik doğrulaması yapmam gerektiği uyarısını veren sisteme yönlendirildim ve istenen belgeleri sisteme yükledim. Bir haftadır belgeler incelemede gözüküyor. Sorun bildirdiğimde ise 'sorunu daha detaylı açıklayınız' yanıtı ile geri dönüş yapıyorlar. Sorunu hem Türkçe hem de İngilizce olarak daha detaylı açıklamama rağmen hiçbir yetkiliye ulaşamıyorum. Sorunu masaüstü uygulamadan bildirmeyi denediğimde ise Arapça cevap yazan bir kişi tarafından karşılanıyorum. Söylemek istediğim, uygulama boş yere madencilik yaptırarak kazandığınız 10 USDT'ye ulaşmanızı engelliyor. Ayrıca bir yetkili çıkıp durumu açıklama ihtimaline karşı Hesap Kimliği: 3817381004

Fatih
Fatih
11 Aralık 2023 20:27

Muharrem
20 Mayıs 2024 09:36
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Stormgain Mining Emeğim Ortadan Kayboldu!

21 Haziran 2024 23:27

29 Aralık 2024 00:24
Stormgain Bulut Madenciliği: Kazançlarım Neden Hesabıma Yatırılmadı?

02 Nisan 2024 00:45
İki Günde Madencilik Durdu Ve Para İstendi. Stormgain Açıklama Lütfen