Steam Kartımdan İzinsiz Para Çekti

Steam Kartımdan İzinsiz Para Çekti
Aslı
05 Ağustos 2024 03:03

Merhaba, Steam 29 ve 30 Temmuz 2024 tarihleri arasında benden habersiz bir şekilde kartımdan çekim yaptı. Başlığında wl *Steam purchase yazan 3 adet ödemenin toplamı 500 TL'nin üzerinde. Bu ödemelerin normal olmadığını anladığımda Steam destek ekibine yazdım. İlk başta ödemelerini gördüklerini söylediler ve kartımın ilk 6 hanesini istediler. En son talepte ise daha önce alıp iade ettiğim feign adlı oyunu bahane ettiler. Oyun 1.50 dolar yaklaşık 40 45 TL lik bir ücrete denk geliyor. Evet ben bu oyunu aldım ancak ücreti kartımdan çekildi daha sonrada Steam cüzdanıma iade ettim. Bana hesabına 9.90 dolar ve 5.00 dolar yükledin diyorlar. Satın alım geçmişime baktığımda ise ne 9.90 ne de 5.00 dolarlık alışverişler gözükmüyor Steam'e eğer ücret ödenmezse hukuki sürece geçileceğini ilettim onlar ise Banka kesinti yapabilir tarzında bir yanıt verdiler ve Steam bu parayı ödeyemez dediler durduk yere kartımdan wl *Steam purchase adıyla 341+172+51 TL olarak 3 adet çekim gerçekleştirdiler bu ücret geri ödenmezse hukuki süreci başlatacağım

Yasin
Yasin

Bir çözüme ulaşabildiniz mi?

Mehmet sonucu yetersiz buldu

Steam'den İptal Edilen Oyunların Ücreti İade Edilmedi

30 Haziran 2025 15:25
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Haberim Olmadan Hesabımdan Steamgames Adına Para Çekildi!

Gülşah
23 Mayıs 2025 19:51
Haberim Olmadan Hesabımdan Steamgames Adına Para Çekildi!

İzinsiz Para Çekimlerine Karşı Acil Yardım Talebi

Abdurrahman