Batın sonuçtan hiç memnun değil

13 Nisan 2024 15:07

0 km aldığım motorum defalarca aküyü boşalttı. Serviste yenisiyle değişmesine rağmen sorun çıkarmaya devam ediyor. 2023 model Eylül trafiğe çıkışlı duke 250 ABS modeli motoru aldığıma pişman oldum. Acaba çalışacak mı, yolda bırakacak mı dertlerini yaşamamak için ktm ye güvendim ancak hata etmişim...

profile profile
19 Nisan 2024 23:10
Spormoto 2023 Duke 250 Fabrikasyon Hatalı Motor/ Çözülemeyen Akü Sorunu

Motorumun 1600 km de olduğunu belirtmek isterim. Video ve fotolarda görüldüğü üzere hatalı bir araç satın aldım

19 Nisan 2024 23:15

1 hafta daha bir geri bildirim alamadığım takdirde Tüketici Hakları mahkemesiyle çözüm arayacağım

24 Nisan 2024 12:22

Yetkili servisler yalan ve yanlış bilgilerle müşterilerini başlarında atıyor. Sorunun ısrarla aküden dolayı olduğunu, bu motorların durdukları yerde akü şarj etmedikleri gibi başlarından attılar.

29 Nisan 2024 14:59

Emeği geçmeyen herkese selam olsun. Bu rezil araca daha fazla vakit ayırmıyor ve satışa çıkartıyorum.

Bora

Merhaba. Sıfır aldığım ktm duke 250 motorumda birebir aynı sorunları yaşadım ve servisten aynı cevapları aldım. Geçmiş olsun. Çözüm bulabildiniz mi?

Bora

Bir usta buldum statör konjektör ve akü değiştirdim. Sigortalarda oksitlenmiş bende. 3 güne teslim alacağım inşallah. Düşük CC ktm alınmaz hocam. Keyif işkence oldu 3 yildir. İnşallah çözülürse hemen satacağım bende

Batın

Statör konjektör veya şasi yapıyor. Bu hafta sonu kontrol ettireceğim. Sarı sitede ilanda birkaç haftadır. Aynı şekilde başka bir arkadaşın başına gelmiş şasi yaptığı için boşaltıyormuş. Kimiside statör sorunu yaşamış. Anlayacağın çok güvenilir değil. Anlamasak aküyü kitleyecekler sorun yine çözülmeyecek :d

Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

KTM 390 Duke: Sürekli Arızalar Ve Zayıf Servis Ağı

Rıdvan
22 Kasım 2024 21:48
Tanzel sonuçtan hiç memnun değil

KTM 250 CC Duke: Garanti Sürecinde Sorunlar

Tanzel
04 Kasım 2024 13:33
Ali sonuçtan hiç memnun değil

KTM Duke 250: Garanti Ve Servis Sürecinde Büyük Hayal Kırıklığı

15 Mayıs 2025 17:06