Spor Toto Teşkilatı Havale Parası İstediler Bu Var Mı Sizde

05 Şubat 2024 20:52

Yasal bir siteden iddaa oynadım, bana 300 TL yatırın dediler. Yatırdım, benim adıma kupon yapmışlar, sonra kuponunuz tuttu dediler. Bana sorgu numarası verdiler. Sorguladım, 'İkramiye kazandınız' diyor ama benden 3600 TL Spor Toto havale parası istediler. Bu nasıl oluyor? Bu sistem yalan mı, gerçek mi?

05 Şubat 2024 22:09

Biri bana yasal bahis diye iddaa oynattı 300 TL paramı aldı sonra kuponun tuttu dedi bana bir sorgu numarası verdi Spor Toto sorguya girdiğimde ikramiye kazandınız diyor sonra benden 3600 TL havale parası istediler bu gerçekmi yalanmı yardımcı olursanız

05 Şubat 2024 20:38

Bana yasal bir site diye bahis oynattılar ve 300 TL para aldılar sonra kuponunuz tuttu dediler bana sorgu numarası verdiler sorguladım ikramiye kazandınız diyor ama benden 3600 TL havale parası istediler bu gerçekmi   bana yardımcı olursanız sevinirim

Rıdvan

Sevgili Enes kardeşim hiçbir şey yapamazlar. E-devlet açığını fırsat bilip, çeşitli panellerden Mernis sistemi üzerinden herkesin kişisel bilgilerinden soy ağacına ulaşmak çocuk oyuncağı artık. Beni de ji**lo sitesine üye oldun kabahatler kanunca dava açıldı söz de avukatlık bürosuymuş şu kadar para at dediler. Direkt emniyeti aradım, aman ha dikkat dedi

Salih
Salih

Vallahi kardeşim aynısı benimde başıma geldi dur bakalım sonuç ne olacak

Rıdvan

Yalan 1₺ verme aman dikkat, siteleri orijinal gibi kopyalıyorlar. Aynı şekilde sahibinden.com da da pahalı ürünleri ucuza satıp insanların paralarını alıyorlar.

Enes
Enes

Abicim benimde başıma geldi aynısı annemin babamın telefon numarasını falan attılar parayı atmadım ben şikayet edeceğiz sizi dediler tazminat davası falan açılacak dediler içimde bir korku oluştu napacağım bilmiyorum bir şey yapabilirler mi

28 Temmuz 2024 01:33

Spor Toto Teşkilatı Sahte Bahis Davası