Erdem sonuçtan çok memnun

29 Mart 2024 14:31
Erdem'in Teşekkür Mesajı
“9 Mart tarihinde Spigen üzerinden yapmış olduğum alışveriş sonucunda kargoda hafif bir problemler yaşadım fakat Spigen Türkiye tarafından bana ulaşıldı ve problemim ışık hızında çözüldü beni arayan Birgül biçici hanımefendiye çok teşekkür ederim ciddi anlamda işini helaliyle yapan bir arkadaş :)”

Merhabalar arkadaşlar, Spigen internet sitesinden 9 Mart tarihinde bir kılıf ve bir ekran koruyucu ürünü satın aldım. Yaklaşık 9 gün sonra bir e-posta göndererek ürünlerin ne zaman kargoya verileceğini sordum. Bana 18 Mart tarihinde bir hafta içerisinde kargolanacağı söylendi; ancak bir hafta geçmesine rağmen hâlâ kargolanmadı. Ben tekrar iletişime geçtim ve yaşanan gecikmeden dolayı üzgün olduklarını belirttiler. Cuma günü kargoya vereceklerini ifade ettiler. Tüm kanıtları fotoğraf olarak ekliyorum ve bugün kargoya verilmesini talep ediyorum.

profile profile profile
01 Nisan 2024 15:27

Spigen Türkiye'den iletişime geçtiler birgül hanım en geç çarşambaya kadar kargolanacağını söyledi gecikme adına üzgün olduklarını belirttiler ellerinde olmayan nedenlerden dolayı olduğunu söylediler.

03 Nisan 2024 23:51

03 Haziran 2024 15:12 (Şikayetten 2 ay sonra)

Yağmur sonuçtan memnun

02 Nisan 2024 15:08
"Nehir Hanıma teşekkürler, geç de olsa iletişime geçildi"
Tuncay sonuçtan çok memnun

26 Mart 2024 00:49
"Teşekkür ediyorum Nehir hanım aradı ilgilendi"
Lyuba sonuçtan memnun

02 Nisan 2024 01:04