Murat sonuçtan hiç memnun değil

Sosyalify Organik Hesap Yerine Gönderisi Olmayan Hesaplar Satıyor

18 Temmuz 2023 19:33

Sosyalify organik takipçi sattığını söyleyerek ve başta iletişime de geçtim. Kendi önermesine rağmen hepsi bot hesap yolluyor. Gönderileri olmayan takipçisi olmayan bir de onlar bot değil diye savunuyor. Silmekten yoruldum artık. Parasıyla insanı uğraştırıyorlar. Hepsi ekran görüntüleriyle birlikte mevcut yazışmalar olsun takipçiler olsun.

18 Temmuz 2023 19:40 (Şikayetten 6 dakika sonra)
18 Temmuz 2023 22:03

Kendilerine WP dan yazdım önceden de başka bir sağlayıcıdan aynı durumla karşılaştığımı belirttim ve önerisini sordum. Bana kendilerinin önerisini seçmeme rağmen, hesapların istisnasız yüzde yüzü paylaşımı olmayan sırf takip etmek için açılmış aktif olmayan hesaplardı bana tekrardan 500 kisi daha yollamayı teklif ettiler şaka gibi nasıl sileceğimi şaşırdım takip yollayanları artık durdurun dedim resmen para verdim bir de üstüne uğraştıkça uğraştım. Ekran görüntülerinide aldım hesaplarında da WP yazışmalarımızın da 500 hesabın alma lüksüm yoktu tabii ki zaten tüm gün uğraştırdılar

18 Temmuz 2023 22:10

Çözüm olarak WP yazışmalarımızda da açıkça var şikayet ettiğim ve tüm günüme ve parama mal olan aynı çekilişli diye tabir ettikleri aktif gibi görünen ama sıf bu işler için açılmış hesaplar. Dedim 1 milyon kişi de yollasanız istemiyorum bu tarz hesap niye silmek için uğraşayım, basta istemediğimi belirttiğim halde yanlış yönlendirmeyle bulaştım zaten.

Sosyalify Kullanmayı Düşünenler Aman Dikkat

02 Nisan 2024 17:22
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
03 Ağustos 2023 02:55

15 Ekim 2024 01:24
Derya sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2024 20:45