Softdiag Arıza Tespit Cihazları

19 Mart 2024 11:51

Biz 'kampanya var' adı altında iki adet cihaz satın aldık. Kampanyada Launch ve Hex V2 tabletler 4500 TL'ye satılıyordu. 1 Mart'ta sipariş verdik. 19 Mart'ta zorluklarla da olsa cihazı dükkanımıza getirebildik. Ancak cihazı açmaya çalıştığımızda tabletin açılmadığını fark ettik. Kutuyu kontrol ettiğimde Hex V2'nin olmadığını gördüm. Ödemeyi A**** G***** adına yaptım, fakat firma İzmir'de bulunuyor. Cihaz satışını yapan kişi ise E**** K**** isimli şahıs, Softdiag adlı firmayı yönetiyor. Bundan sonra hukuki sürece başvurmayı planlıyoruz.

Ugur

2 ay sonunda eksik olan cihazı gönderdi ama sorunlu bir iş oldu. Obd güncelleme yapılacak dedi ve ilişkiyi kesti. Anlamlı şekilde kullanılır değil cihaz. Hem zaten şirket değil. Sadece bir genç alıp satıyor hepsi bu. Bir adres istediğinde vermeyen şirket olur mu hiç? İzmir diyor İzmir'e gittim aradım Çanakkale'deyim dedi. Geleyim oraya konuşalım dedim olmaz çıkmıyorum buradan dedi vs vs. İşin özeti beni sosyal medya hesaplarına yorum yazdım diye de engelledi.

Ugur

Sorun çözüldü mü değeli dostum? Bende maalesef 2 gün önce sipariş verdim 2 farklı ürün ve dilerim sorun yasatmazlar?

softdiag-ariza-tespit-cihazlari-1.jpg
Ugur

Üstte yorumuna cevap verdim değerli dostum

Çok sıkıntı bir firma

21 Mart 2024 03:18