27 Nisan 2024 08:03766
Önder'in Teşekkür Mesajı
Firmanın telefon ile iletisim kurarak hasarlı ürünler yerine hediye paketi göndereceğini bildirmesi Müşteri memnuniyetine verdiği önem ve değeri göstermektedir Marka değerine verilen öneminden dolayı teşekkür ediyorum.

Yaklaşık 1 ay önce Migros marketten almış olduğum 32li sofia 3 katlı tuvalet kağıdında kesim hataları ve bozulmalar aşırı derecede tespit edilmiş olup, Ürün paketinin yarısı bozuk olarak tespit edilmiştir. Ben bu ürünü kullanmadan bir kısmını çöpe attım. Firma ile yazi olarak iletişime geçtim ama dönüş yapmadılar. Bu firmanın ürünlerini asla almam ve aldırmam

29 Nisan 2024 11:37 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz Önder Y., Paylaşmış olduğunuz bildirim ile ilgili size ulaşmaktayız. Sofia Kağıt markamızı tercih ettiğiniz ve bizimle temasa geçerek kullanmış olduğunuz markalı ürünümüze ilişkin geri bildirimde bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Bildiriminizde tarafımıza aktarmış olduğunuz tüm tespitler dikkate alınmış olup, değerlendirilmesi için ilgili birimlere iletilmiştir. 28596575 takip numaralı şikayetinizle ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Bu süre zarfında şikayetinize konu olan ürünü ambalajı ve kalan miktarı ile muhafaza etmenizi rica ederiz. Şikayetin doğasına bağlı olarak, bazı durumlarda ürün analizi gerekebilmektedir. Daha hızlı çözüm için her konuda bize ambalaj üzerinde paylaşmış olduğumuz, adresinden yazabilir veya resmi tatil günleri dışında hafta içi 09.00 – 18.00 saatleri arasında ücretsiz tüketici danışma hattımızdan bize ulaşabilirsiniz. Markamıza gösterdiğiniz duyarlılık ve değerli zamanınızı ayırarak bizimle temasa geçtiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş Ücretsiz Tüketici Danışma Hattı Telefon: Kişisel verileriniz, veri sorumlusu sıfatı ile “Lila Kağıt Sanayi ve Ticaret AŞ” tarafından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gerekliliklerince işlenmektedir. Kişisel verilerinizin şirketimiz nezdinde işlenmesi ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

29 Nisan 2024 15:50

Değerli Tüketicimiz Önder Y., Kıymetli zamanınızı ayırarak sizlere çözüm üretebilmemiz adına bizimle iş birliğinde bulunduğunuz ve bizlere güvendiğiniz için teşekkür ederiz. 29.04.2024 tarihinde sisteme kayıtlı telefon numaranızdan sizinle yapmış olduğumuz telefon görüşmesinde ilgili tüm açıklamalar ve sürece dair bilgilendirme tarafınıza yapılmış olup 28596575 takip numaralı Sofia Kağıt Lila Sofia Hatalı Ürün konu başlıklı şikayetinizin sistemlerimizde kaydı açılmıştır ve değerlendirme kapsamına alınmıştır. Bildiriminizde ve telefon görüşmemizde tarafımıza aktarmış olduğunuz tüm tespitler dikkate alınarak ilgili birimlerimizin gerçekleştireceği analiz ve incelemeleri takiben talebinizle ilgili bilgilendirmeyi sağlamak üzere en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılması hedeflenmektedir. Bu süre zarfında ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda bize resmi tatil günleri dışında hafta içi 09:00 – 18:00 saatleri arasında Ücretsiz Tüketici Danışma Hattımız üzerinden ulaşabilirsiniz. Kişisel verileriniz, veri sorumlusu sıfatı ile “Lila Kağıt Sanayi ve Ticaret AŞ” tarafından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gerekliliklerince işlenmektedir. Saygılarımızla. Lila Kağıt San. ve Tic A.Ş.

Önder
4 Mayıs 2024 20:16

6 Mayıs 2024 09:02

Değerli Tüketicimiz Önder Y., Öncelikle, markamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Siz değerli tüketicilerimizin önerileri bizi bugünden daha iyi olma yolculuğundaki gelişimimizde değerli katkılar sağlamaktadır. 28596575 takip numaralı Sofia Kağıt Lila Sofia Hatalı Ürün konu başlıklı şikayetiniz hakkında 03.05.2024 tarihinde sisteme kayıtlı ... sizinle iletişime geçilerek ürünlerimizle ilgili yapılan görüşmeye istinaden; konuyla ilgili tüm açıklamalar tarafınıza yapılmıştır ve çözüm önerimizi telefon görüşmemizde sizinle paylaşmış bulunmaktayız. Bizlere güvendiğiniz ve çözüm sürecinde iş birliğinde bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Ürünlerimizi keyifle kullanmaya devam etmenizi ve Sofia Kağıt markasına olan güven ve sadakatinizin uzun yıllar devam etmesini temenni ederiz. Saygılarımızla, Lila Kağıt Tüketici Danışma Ekibi Kişisel verileriniz, veri sorumlusu sıfatı ile “Lila Kağıt Sanayi ve Ticaret AŞ” tarafından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gerekliliklerince işlenmektedir.

Selpak Deluxe Tuvalet Kağıdı Katmanları Ayrılıyor, Kalitesiz Ürün Teslimatı

22 Ekim 2025 10:51497

"Hızlı bir geri dönüş yaptınız, ürünü evden teslim alıp kontrole gönderdiniz. Hızlıca da yenı ürün gönderdiniz fakat sorun ne hala bilemiyoruz, demek kı peçetelerinizin yenı kalitesi yumuşaklığı vs bu, çözüm için gayet hızlı ve ilgilisiniz ama gelen peçeteyle giden peçete arasında pek fark göremedim. Yine de müşteri memnuniyetini önemsediğiniz için teşekkürler"

1 Destek

6 Kasım 2024 19:501.698

Marketten familia Plus 32'li tuvalet kağıdı aldım. Evde paketi açtığımda görselde paylaşmış olduğum gibi 1 adet rulo yar...

Selpak Ve Migros Güvenimi Sarsıyor

9 Ocak 2025 09:39701

Yılbaşına yakın indirimde olan Selpak 3 katlı tuvalet kağıdından 2 adet aldım ama bu kadar kalitesiz ve eksik tuvalet ka...

Sofia Kağıt Servis Peçetesi Hüsranı

Sofia KağıtServis Peçetesi Hüsranı

Sare
Sofia Kağıt Havlu Kağıt Boyu Kısaltmış!

Sofia Kağıt HavluKağıt Boyu Kısaltmış!

Emre