Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Socios.com Socios Para Çekmeye İzin Vermiyor

31 Mart 2024 16:29

Yaklaşık 2 yıl önce Socios isimli uygulamadan bir futbol takımının fan tokenini satın aldım. Daha sonra bu token 1 yıla yakın satışa sunulmadı. Ansızın bir gün piyasaya sürdüler ve zararına satmak durumunda kaldım. Zararına sattıktan sonra da paramı çekemedim. Parayı çekmek için cüzdanda minimum tutarda para olması gerekiyormuş. Bunun için gittim ekstra para yükledim. Fakat bu sefer de bu parayı çekebilmek için 14 gün beklemek gerekiyormuş. 14 gün bekledim daha sonra öğrendim ki bu para çekilemiyormuş. Uygulama sizi token almaya zorluyor resmen. Ben yatırımımı yaptım paramı çekmek istiyorum ama böyle bir seçenek yok. Paribu cüzdanına aktarma seçeneği varmış. Belirli bir komisyon ödeyerek Paribu'ya aktardım. Fakat 72 saat üzerinden geçmesine rağmen param hala ortada yok. Yazıklar olsun böyle uygulamaya da yatırım aracına da. Nereden girdim. Socios paramı geri ver zararımı karşıla. 2 yıldır 800 TL'nin peşinde koşuyorum bu parayı BIST'e yatırsaydım şimdi en az 5 k param vardı. Paramı geri istiyorum.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2023 09:37
Socios.com Tigres Token Beklemede

16 Kasım 2023 14:31
Socios.com Socios Token Satış
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
04 Eylül 2023 18:20