Smt Yapı Tasarım Mağduriyet Yaşama

11 Ekim 2023 12:24

Karabük Safranbolu'da bulunan Smt Yapı mimarlık şirketine ev tadilatı için evimizi verdik. Evimizi tadilat yapacaklarını söylediler fakat parayı aldı işi yapmadı. Süreç süresince bahane ve yalanlarla bizi oyaladı. Aramalarımıza çıkmadı, mesajlarımıza dönmedi. Bizim gibi bir en 4-5 kişiye daha bunları yapmışlar.

Levent
Levent

Merhaba Merve Hanım., bu firma ile sözleşme imzaladık. Anlaştığımız meblağın yarısından fazlasını kendilerine ödedik, inşaata başlamadığı gibi var olan evimizi de yıktı. Sürekli bizi oyaladı ve telefonlarımıza yanıt vermedi. Halen mahkememiz sürmekte...

Smt

Mahkeme neye karar verdi Levent bey? Her konuda kendinizi haklı gördünüz, empati ve iletişim yeteneğiniz de sorunlarınız olduğunu düşündüğüm gibi ne istediğiniz konusunda da zerre fikir sahibi olmadığınızı düşünüyoruz. Bel altı vurarak haksız - asılsız ithamlarla açtığınız davayı bile biz kazandık :). Karalama kampanyanızla yaptığınız her yorumun, yalan ithamlarınız ile kaybettiğimiz her müşterinin, iş bilmez avukatınızın itibarsızlaştırmaya yönelik haksız ilamsız takipleriyle bize ve 18 çalışanımıza yaşattığı stresin, maddi-manevi tazminatlarını da mahkeme kararıyla sizden alacağız. O tazminatlar ile de sokak canlılarını doyuracağız. Siz ödemelere hazır olun.

Smt

Asılsız ve itibarsızlaştırmaya yönelik iddialarınız konusunda hakkınızda yasal süreç başlatılmıştır. Sözleşmenizden kaynaklı tüm sorunların Safranbolu 1. Asli ceza mahkemesinde devam ettiğini tarafınıza bildirmek isteriz.

09 Eylül 2024 10:38

01 Ağustos 2023 19:17