Skytech Neden Wi-Fi Açılmıyor?

Aytaç
24 Ekim 2024 13:44
Aytaç
21 Ekim 2024 21:04

Skytec TV garantisini başlatalı ve kullanmaya başlayalı 1 ay oldu. Wi-Fi bağlantısını ilk kurulumda kolaylıkla yapmamıza rağmen 1 ay sonra bugün Wi-Fi sekmesini aktiflestiremiyoruz. Şikayetvar'a baktığımızda bizlerle aynı problemi yasayan kisiler olduğunu fark ettik. Daha öncesinde servis paket açılımı için birçok kez müşteri hizmetlerini aradığımız halde muhatap bulamamistik. Sorunu Turkcell'e cozebilmistik. Servisinizle iletişime asla geçemiyoruz. Çünkü muhatap bulamıyoruz. Şimdiki problemimiz için en yakın zamanda bizlerle iletişime geçmenizi diliyoruz. Aksi takdirde iade işlemleri başlatıp yasal sürece başlayacağız. Daha 1 aylık bir sureyle bile sıkıntı yaşadığımız bir firmaya güvenimiz kalmamıştır. Sevgiler

24 Ekim 2024 15:16 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.Talebiniz ilgili birime iletilmiştir. Konu hakkında sizlerle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla Skytech Müşteri İletişim Merkezi

24 Ekim 2024 15:16

Değerli Müşterimiz , Şikayetiniz ile ilgili Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından şikayet çözüm süreciyle ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla Skytech Müşteri İletişim Merkezi

Musa sonuçtan hiç memnun değil

Skytech TV Ekran Arızası Ve Servis Mağduriyeti

04 Temmuz 13:47
Berkan sonuçtan hiç memnun değil

Berkan
15 Haziran 02:46
Skytech Televizyonum Kısa Sürede Arızalandı
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
14 Haziran 22:31