Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Skytech Akıllı TV Uygulamalardan Atma Sorunu

22 Şubat 2024 01:09

Yaklaşık bir ay önce Erzincan tekno forumdan skytech 55 inç Android TV satın aldım ve aldığım günden itibaren sürekli uygulamalardan atma sorunu yaşanmaktadır. 01.02.2024 tarihinde tekno foruma giderek sorunu dile getirdim ve servis geleceğini söylediler servis 12 gün sonra geldi. Gelen servis elemanı sadece TV nin fabrika ayarlarına dönüş işlemini yaptı ve sorun devam etmesi durumunda tekrar kendilerini arayabileceğim bilgisi iletildi. 19.02.2024 tarihinde de tekrar sorunu bildirdim ve gün içerisinde servis geleceği bilgisi iletildi. 19.02.2024 tarihinden sonra her gün servisi arıyorum ve bir sonraki güne erteleyip gelmiyorlar. Sıfır almış olduğum ürünün bu şekilde uygulama sorunu olması nedeni ile değişim talep ediyorum.

22 Şubat 2024 12:32 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.Talebiniz ilgili birime iletilmiştir. Konu hakkında sizlerle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla Skytech Müşteri İletişim Merkezi

22 Şubat 2024 12:32

Değerli Müşterimiz , Şikayetiniz ile ilgili Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından şikayet çözüm süreciyle ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla Skytech Müşteri İletişim Merkezi

22 Şubat 2024 13:15

Skytech WhatsApp iletişim kanalı aracılığı ile sorun detayı hakkında bilgi talep edildi. Tarafından sorun detayı iletildi. Sorun henüz çözüme kavuşmadı.

26 Şubat 2024 16:52

Uygulamadan atma sorununa ek olarak TV de Smart bölümde donma sorunları da eklendi. Örnek olarak bir dakikalık bir videoda üç defa donma durumu da eklenmiştir.

Selinay sonuçtan çok memnun

Selinay
24 Haziran 2025 00:14
"Ürünüm teslim edildi yapılmış şekilde hızlı bir şekilde yapışıp evime teslim edildi çok teşekkür ederim ilginize"
yeni-aldigim-tv-icin-servislerden-cozum-alamiyorum-magduriyetim-artiyor-1.jpg