Ülkü sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Babamın Anjiyo Sonrası Bilgi Karmaşası

14 Ocak 2024 11:50

Sayın yetkililer, Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin 7. katında, No: 716'da 12.01.2024 tarihinde yatışı yapılan babamla ilgili olarak, anjiyodan bir gün sonra sonuçların temiz çıkması durumunda 14.01.2024 tarihinde taburcu olabileceği bildirildi. Ancak 14.01.2024 sabahı babamın sağlık durumu ve taburculuk hakkında bilgi almak istediğimde, hemşire odası olarak belirtilen yerdeki kişilerden 'bilmiyoruz, doktor gelir sorarsınız' gibi yanıtlarla karşılaştım. Doktorun kim olduğunu ve ne zaman geleceğini sorduğumda ise 'bilmiyoruz' yanıtını aldım. Hastalara ve yakınlarına gerekli bilgilerin verilmemesi kabul edilemez. Görevliler, gerekli bilgiyi verme yerine, ne yazık ki işlerini gerektiği gibi yapmıyorlar. Acil servisteki doktor, sorularımızı doktoru arayarak öğrenebileceğimizi söylemesine rağmen, bu da yapılmadı. Bu şikayetimin dikkate alınıp alınmayacağını bilemiyorum, ancak işini severek yapanlar ile sadece torpille işe girenler arasında fark olmalı. Maalesef hastanenizde yaşadığımız bu deneyim, kötü bir hizmet olarak değerlendirilmektedir.

Melike sonuçtan hiç memnun değil

Sincan Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hastane Hizmetlerinde Yaşanan Ciddi İhmaller Ve Sonuçları

17 Haziran 2024 02:12
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Siyami Ersek Hastanesi Siyami Ersek İhmalkar Davrandı Ve Kardeşim Kalp Krizi Geçirdi...!

23 Ağustos 2024 02:46